Obavijesti

Sport

Komentari 19

Kung-fu Liga prvaka: Neretljak podijelio batine zbog fair playa

Kung-fu Liga prvaka: Neretljak podijelio batine zbog fair playa
16

Katarski Al Sadd pobijedio je u gostima Suwon Bluewings u kojem igra Neretljak s 2-0 u prvoj polufinalnoj utakmici Azijske Lige prvaka. Utakmicu je zasjenio incident

VIDEO

U prvoj utakmici Azijske Lige prvaka Suwon Bluewings u kojem igra Mato Neretljak dočekao je Katarski Al Sadd. Gosti su pobijedili 2-0, ali o drugom golu će se još drugo pričati. Sramota je preblaga riječ za ono što su gosti napravili u 81. minuti utakmice. Vodili su 1-0, a strijelac prvog gola, 32-godišnji Senegalac  Mamadou Niang propustio je predavanje o "fair playu". 

Nogometaši Suwona izbacili su loptu izvan granica igrališta, kako bi se jednom njihovom igraču ukazala pomoć. Očekivali su da će dobiti loptu natrag, nakon što ju je igrač Al Sadda duboko ispucao prema golmanu domaćeg sastava. No Niang je u punom sprintu krenuo na loptu, zaobišao golmana te zabio u prazan gol. 

A onda je malo slavio svoj drugi gol na utakmici... Sve dok do njega nije došao Neretljak s društvom. Počela je "makljaža". Trčali su domaći za gostujućim igračima i pravo je čudo kako je sudac uopće nastavio utakmicu. Neki od gustujućih igrača više su pretrčali u bježanju pred domaćim igračima nego u cijeloj utakmici.

Na kraju je Al Sadd završio utakmicu s devetoricom igrača, jer su Niang i Bjelokošćanin Kader Keita zaradili isključenja, a crveni karton dobio je i jedan domaći igrač, Makedonac rođen u Srbiji Stevica Ristić. Hrvatski 32-godišnji branič Mato Neretljak odigrao je cijelu utakmicu za Suwon Bluewings te je u 83. minuti dobio žuti karton.

Azijska Liga prvaka, polufinale, prva utakmica:

Suwon Bluewings – Al Sadd 0-2 (Niang 70, 81)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju