Obavijesti

Sport

Komentari 9

VIDEO Težak lančani sudar na startu u Silverstoneu: Kinez 10 minuta bio zatočen naglavačke

VIDEO Težak lančani sudar na startu u Silverstoneu: Kinez 10 minuta bio zatočen naglavačke
4

Vozač Alfe Romeo sudario se s Georgeom Russellom, završio na krovu pa snažno udario u zaštitne gume koje su ga lansirale u ogradu iza njih. Srećom, sa Zhouom Guanyuom je sve u redu

VIDEO

Utrka za Veliku nagradu Velike Britanije na mitskom Silverstoneu započela je kaotično. Vozač Alfe Romeo Zhou Guanyu sudario se s Georgeom Russellom iz Mercedesa i u prvom zavoju završio na krovu, otklizao nekoliko desetaka metara pa ostao zarobljen u bolidu. Halo sustav još je jednom spasio život.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Silverstone iz zraka VIDEO

Težak sudar dogodio se nakon što je Pierre Gasly iz Alpha Taurija, ostavši bez prostora, dotaknuo Russella, koji je, potom, katapultirao Zhouov bolid u zrak. Alfa je završila na krovu i klizila nekoliko desetaka metara prije nego je udarila u zaštitne gume pa od siline udarca završila na ogradi preko njih. Utrka je bila prekinuta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
British Grand Prix

Drama je trajala nešto manje od 10 minuta dok su liječnici, redari i tehničari uz stazu Zhoua pokušavali izvući, no uslijedila je potvrda da je s Kinezom sve u redu. Iznijeli su ga iz bolida na nosilima i vidjelo se kako se miče. I momčad Alfe Romeo potvrdila je da je s njihovim vozačem sve u redu.

British Grand Prix

- Zhou je svjestan, razgovara i nema nikakvih lomova - stigla je obavijest Valtteriju Bottasu preko radioveze, inače Zhouovu suvozaču.

VIDEO STRAŠNOG SUDARA ZHOUA OVDJE

U tom sudaru odustao je domaći vozač George Russell dok su s oštećenjima završili još Albon, Ocon i Tsunoda. Mehaničari potonje dvojice uspjeli su pokrpati bolide, Albonov je bio previše oštećen.

British Grand Prix

VIDEO KAOTIČNOG STARTA OVDJE

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića