Obavijesti

Sport

Komentari 0

Kapetan Lutona vratio se u klub mjesec dana nakon srčanog

Kapetan Lutona vratio se u klub mjesec dana nakon srčanog

Stvarno sam uživao vidjeti sve momke. Nisam ih vidio od onoga što se dogodilo, tako da je stvarno lijepo vidjeti ih sve, rekao je presretni Tom Lockyer, branič koji se srušio usred utakmice sredinom prosinca

VIDEO

Kapetan engleskog premierligaša Luton Towna, Tom Lockyer (29), posjetio je suigrače na klupskom treningu mjesec dana nakon što je pretrpio srčani udar tijekom utakmice Premier lige protiv Bournemoutha.

POGLEDAJTE VIDEO: Lockyer posjetio suigrače

Lockyer se sredinom prosinca srušio u 59. minuti utakmice u Bournemouthu. Liječnici oba kluba su odmah pritrčali u pomoć, a nakon liječničke intervencije došao je svijesti. Hitno je prevezen u bolnicu, gdje mu je ugrađen defibrilator.

- Stvarno sam uživao vidjeti sve momke. Nisam ih vidio od onoga što se dogodilo, tako da je stvarno lijepo vidjeti ih sve - kazao je iskusni branič pa dodao:

- Biti aktivan cijeli život, ne samo u nogometu, nego općenito u svemu ostalom, a onda ti kažu da ne možeš baš ništa učiniti, bilo je prilično teško.

Susret sa suigračima i trenerom Lutona Robom Edwardsom bio je prepun emocija.

- Uspio sam se nekako držati, ali bilo je emotivno. Bilo je to jako teško vrijeme za njegovu obitelj prije svega, ali za nas je bilo sjajno vidjeti ga - kazao je Edwards.

Dodao je...

- On je tako impresivna i fokusirana osoba. Postoji proces rehabilitacije, ali on ide polako, ima dijete na putu i to mu je glavni fokus.

Luton Town se trenutačno nalazi u zoni ispadanja na 18. mjestu Premier lige sa 16 bodova. Zadnje dvije pozicije drže Burnley s 12 i Sheffield United s 10 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige