Sport

Komentari 3

Kapetan Zrinjskog ljutit: 'Petev vrijeđa moju inteligenciju'

Kapetan Zrinjskog ljutit: 'Petev vrijeđa moju inteligenciju'

Nisam dobio poziv za okupljanje i poštujem odluku, ali neka mi netko objasni kako poštovati izjavu da su traženi drugačiji profili igrača. To vrijeđa moju inteligenciju, kazao je Nemanja Bilbija

Najbolji strijelac Premijer lige BiH i kapetan lidera mostarskog Zrinjskog Nemanja Bilbija ocijenio je vrijeđanjem inteligencije objašnjenje izbornika nogometne reprezentacije te zemlje Ivajla Peteva što ga nije pozvao da nastupi u prijateljskom susretu sa SAD-om. 

- Tražio sam drugi profil igrača jer mi je potrebna trka, borba i snaga - rekao je u petak Petev na upit novinara zašto nije pozvao Bilbiju koji igra u životnoj formi.

Sarajevo: Trening nogometaša BiH uoči kvalifikacijskog susreta za SP 2022. s Kazahstanom

Bosanskohercegovačka reprezentacija u nogometu okupila se uoči prijateljskog susreta s momčadi SAD-a. Izbornik Petev je pozvao samo igrače koji nastupaju u Premijer ligi (PL) BiH. 

Reagirao je na izjavu izbornika nogometne vrste BiH ocijenivši da se vrednuju njegovi rezultati. 

- Nisam dobio poziv za okupljanje i poštujem odluku, ali neka mi netko objasni kako poštovati izjavu da su traženi drugačiji profili igrača? To vrijeđa moju inteligenciju za sve moje rezultate, a vjerujte ni u jednom pogledu nisam glup momak - rekao je Bilbija za N1.  

Split: Prijateljska nogometna utakmica, HNK Hajduk - HŠK Zrinjski Mostar

Na službenoj Facebook stranici Hrvatski športski klub Zrinjski iz Mostara je istaknuo kako je Bilbija sa 107 postignutih  pogodaka drugi strijelac svih vremena Premijer lige BiH, a u posljednja 22 susreta je postigao 22 pogotka. 

- Nemanja Bilbija je kapetan HŠK Zrinjski - napisali su iz toga kluba.

Većina sportske javnosti i medija u BiH kritizirali su odluku Peteva da ne pozove Bilbiju u reprezentaciju BiH. 

Najčitaniji članci