Obavijesti

Sport

Komentari 23

'Karabükspor? Nije im smetalo baš kada su oni dijelili otkaze!'

'Karabükspor? Nije im smetalo baš kada su oni dijelili otkaze!'
2

U Superligi je ove sezone smijenjeno oko 10 trenera. I to je ovdje percipirano kao normalno. Nitko ne govori o toj etici, rekao je Igor Tudor nakon što je pretrpio kritike iz svog bivšeg kluba

VIDEO

Hrvatski trener Igor Tudor napustio je klupu Karabükspora nakon što je stigla ponuda velikana Galatasaraya kojemu ove sezone ne ide najbolje, a turske je novinare na predstavljaju zanimalo hoće li se Tudor olako otići ako stigne ponuda još većeg kluba.

- Cilj mi je da budem uspješan. Zahvaljujem se našem predsjedniku što mi je dao ovako veliku priliku - rekao je za početak Tudor.

Klupu bivšeg kluba napustio je nakon što je stigla ponuda koja se ne odbija. Upitan da li bi to ponovio ako bi recimo sljedeće sezone stigla ponuda Real Madrida, rekao je:

- Hoću li u sredini sljedeće sezone napustiti Galatasaray ako stigne ponuda Real Madrida? Besmisleno je pričati o sljedećoj godini - govori bivši stoper.

Na optužbe iz bivšeg kluba reagirao je oštro:

- Zahvalan sam predsjedniku Karabüka jer mi je dao priliku da radim u Turskoj, ali njegovi posljednji komentari o mom odlasku nisu bili dobri. U Superligi je ove sezone smijenjeno oko 10 trenera. I to je ovdje percipirano kao normalno. Nitko ne govori o toj etici.

Turci su podsjetili Tudora i kako je prije dolaska u Galatu pričao da je Bešiktaš favorit za osvajanje prvenstva.

- Da, ranije sam rekao kako je Bešiktaš favorit, ali sad sam trener Galatasaraya. Došao sam u ovaj klub jer vjerujem da možemo uspjeti.

Pritisak mu ne predstavlja problem:

- Imam 38 godina, ali se osjećam starije. Pod pritiskom sam od svoje desete godine. Ovo je zanimanje u kojem uvijek osjeća pritisak - rezimira Tušo.

Ideja igre je jasna u startu - Galata mora igrati napadački. Prepoznao je i probleme u igračkom kadru.

- Treninge ćemo prilagoditi limitima igrača.  Velike momčadi poput Galatasaraya uvijek moraju igrati napadački. Ali napadači trebaju ostaviti po strani ego i trebamo se svi braniti kao momčad. Želim vidjeti timski rad i žrtvu. Puno sam pratio Galatasaray, poznajem momčad. Fokusirat ću se na karakteristike igrača. Konkretne promjene ćete vidjeti na utakmici s Bešiktašem - smatra Igor.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"