Sport

Komentari 1

Karačić, Marić, Šego i društvo nastupili na all-staru u Mostaru

Karačić, Marić, Šego i društvo nastupili na all-staru u Mostaru

Sav prihod prikupljen od turnira bit će usmjeren potpori HMRK Zrinjskom koji se nalazi u drugoj jakosnoj skupini natjecanja u Bosni i Hercegovini te popularizaciji rukometa u gradu na Neretvi

Europske rukometne zvijezde predvođene hrvatskim reprezentativcem Igorom Karačićem odigrale su u srijedu all-star susret u Mostaru kako bi pomogli Hrvatski muški rukometni klub (HMRK) Zrinjski u kojemu su napravili prve rukometne korake.

Grad na Neretvi ugostio je prvi rukometni all-star spektakl na kojem su nastupila velika rukometna imena koja su u prošlosti branila boje Zrinjskog.

Rukometni All-Star spektakl održan je u Mostaru

Uz Karačića u tri revijalna susreta protiv prvotimaca Zrinjskog i rukometnog kluba Katarine iz Mostara pred prepunom sportskom dvoranom na Bijelome Brijegu u Mostaru nastupili su i Marino Marić, Marin Šego, Marijan Marić, Fahrudin Melić, Bernard Mandarić, Filip Vistorop, Darko Martinović te drugi igrači koji su potekli iz mostarske rukometne škole.

Rukometni All-Star spektakl održan je u Mostaru

Suorganizator ovog rukometnog događaja predsjednik Skupštine HMRK Zrinjskog Dario Pušić naglasio je kako se danas pokazalo da je Mostar iznjedrio veliki broj vrhunskih rukometaša, te izrazio očekivanje da će ova rukometna škola nastaviti stvarati nove rukometne zvijezde.

Sav prihod prikupljen od turnira bit će usmjeren potpori HMRK Zrinjskom koji se nalazi u drugoj jakosnoj skupini natjecanja u Bosni i Hercegovini te popularizaciji rukometa u gradu na Neretvi.

Rukometni All-Star spektakl održan je u Mostaru Rukometni All-Star spektakl održan je u Mostaru Rukometni All-Star spektakl održan je u Mostaru Rukometni All-Star spektakl održan je u Mostaru Rukometni All-Star spektakl održan je u Mostaru

Najčitaniji članci