Obavijesti

Sport

Komentari 24

Karačić se vratio: Dule, Cindra i ja, ma to vam je super opcija

Karačić se vratio: Dule, Cindra i ja, ma to vam je super opcija
4

Nisam ni shvaćao da je Euro toliko blizu sve dok nisam došao u Mostar. Svi pričaju samo o tome. Vrijeme je da sve što smo sanjali pretvorimo u stvarnost, rekao je Igor Karačić

VIDEO

Naoružan smiješkom, radno odjeven, u službenoj trenirci, Lino Červar pojavio se na okupljanju reprezentacije. Izljubio je sve igrače, jednog po jednog, kako su se pojavljivali. Posljednji su došetali dečki iz Vardara, Ivan Čupić i Igor Karačić.

Linin poljubac i za njih i - ajmo na posao!

- Uživamo u Vardaru, s nama je i Cindrić, zajedno smo od 0 do 24, igramo sjajno... Ove sezone smo izgubili samo jednu utakmicu - kaže Karačić, jedan od tri naše snažne opcije na sredini napada.

Samo rijetki imaju trojac kao što su on, Cindrić i Duvnjak. Lino ih navodno planira koristiti i svu trojicu istodobno, jedan lijevo, drugi desno, treći u sredini.

- Ako se priča o tome, ja vidim dva vrhunska igrača pokraj sebe. Uz naš mali međusobni dogovor, uz dogovor s izbornikom, vjerujem da će to biti top opcija - kaže Karačić, koji je s Cindrićem po cijele dane, a i s “nijemcem” Duvnjakom je često na liniji.

- Evo, čuli smo se prije nekoliko dana. Zna Dule često nazvati, pravi je vođa, pravi kapetan, pazi na to... Pratio sam dosta i njegovu ozljedu, znam da je učinio sve što je mogao da bi pomogao Hrvatskoj na ovom prvenstvu. I jako mi je drago što se vratio, jer Hrvatska s Duletom ili bez njega nije ista momčad - ističe Igor.

Svađe oko minuta, to je sasvim sigurno, neće biti ni u tragovima.

- Neće biti važno tko igra u kojem trenutku jer bit ćemo onoliko jaki koliko nam bude jak posljednji igrač na klupi. A na klupi imamo vrhunske igrače... Ma imamo zaista jaku momčad, vrhunsku, sad je vrijeme da sve što smo sanjali pretvorimo u stvarnost!

Lino: Obranu ne igraju suigrači, nego prijatelji

Imam jako puno ideja, ali tek ćemo vidjeti što će se od toga moći realizirati. Meni je važno da svaki moj igrač bude sto posto unutra, jer samo tako možemo doći do cilja, rekao je Lino Červar nakon što je okupio igrače.

Majstor obrane opet će na njoj sve graditi.

- Želim da obranu na ovom Europskom prvenstvu ne igramo kao suigrači, nego kao prijatelji. Uspijemo li u tome, možemo otići jako daleko - zaključio je Lino i krenuo na veliki posao.

Četvorica idu na pripreme, a znaju da neče igrati EP

U iščekivanju igrača iz njemačke lige, koji se priključuju nakon Božića, izbornik Červar priključio je reprezentaciji četvoricu igrača koji nisu na širem popisu za Euro.

Jakov Vranković, Bruno Butorac, Leon Šušnja i Valentino Ravnić znaju da sigurno neće nositi hrvatski dres u siječnju, ali rado su se odazvali da budu ovdje, s momčadi, velikim dijelom i kao zalog za budućnost. Popis će Lino na 21 igrača kratiti nakon Nove godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

ŠOK U PARIZU: Kauboji imali broncu u džepu pa se ugasili...
SLOVENCI SLAVE

ŠOK U PARIZU: Kauboji imali broncu u džepu pa se ugasili...

Slovenija je pobijedila Hrvatsku 31-30 za svoju prvu medalju u povijesti. Hrvatska je igrala čudesno, vodila je osam razlike, a onda je na 20 minuta 'nestala'. Poklonili smo Slovencima broncu...

On je rukometni Totti: Zlatko Horvat cijeli je život zagrebaš
ŽIVOTNA PRIČA ZLATKA HORVATA

On je rukometni Totti: Zlatko Horvat cijeli je život zagrebaš

Bilo je nekih ponuda, zvali su me i iz inozemstva, ali kad god bi došla neka ponuda, Zagrebova bi bila još bolja. I svaki put bih ostao, kazao je Zlatko dok je objašnjavao svoj cijeli jedan život u Zagrebovu dresu
Probali smo pucati sedmerac: Poruke podrške stižu od svuda
IZ FRANCUSKE

Probali smo pucati sedmerac: Poruke podrške stižu od svuda

Možete zamisliti kako je jučer bilo Zlatku Horvatu na sedmercu u zadnjoj sekundi za finale Svjetskog prvenstva. Poruke podrške stižu sa svih strana - Dario Šarić, Mario Mandžukić, braća Sinković...