Obavijesti

Sport

Komentari 191

Karamarko: Hajduk je simbol i ne volim kad ga potkradaju...

Karamarko: Hajduk je simbol i ne volim kad ga potkradaju...
1

Hajduk je simbol Splita i Dalmacije i ne volim kad ga potkradaju pa makar to bili i suci. Nisam iskreno puno u nogometu, ja više volim košarku, ali ne smijemo dopustiti da potkradaju Hajduk, kaže Karamarko

VIDEO

Na obilježavanje 26. obljetnice trogirskog HDZ-a u Kneževom dvoru u Trogiru u petak poslijepodne stigao je i prvi potpredsjednik Vlade, Tomislav Karamarko koji je tom prigodom komentirao aktualnosti u Hrvatskoj. Na pitanje što misli o tome što Hajduk traži inozemne suce za polufinale Kupa u utakmici protiv Dinama rekao je kako mu je žao Hajduka i da bi volio da ima bolje rezultate. 

- Hajduk je simbol Splita i Dalmacije i ne volim kad ga potkradaju pa makar to bili i suci. Nisam iskreno puno u nogometu, ja više volim košarku, ali ne smijemo dopustiti da potkradaju Hajduk - zaključio je Karamarko.

Također je rekao kako mu je žao Hajduka te da bi volio da je taj klub bolji i da ima bolje rezultate, ali misli kako će situacija u vezi Hajduka "ići u dobrom smjeru."

Uprava Hajduka uputila je službeni zahtjev Hrvatskom nogometnom savezu (HNS) da se za utakmice polufinala i finala Kupa ove sezone angažiraju suci iz inozemstva, dok su iz Dinama odgovorili kako suditi može i Torcida.

Iz Hajduka su poručili kako su podnijeli zahtjev za stranim sucima kako bi se barem u Kupu sačuvala regularnost natjecanja.

- Naš zahtjev za angažiranjem sudaca iz inozemstva rezultat je nepovjerenja u sudačku organizaciju koja nije učinila ništa da bi se popravilo evidetno loše suđenje, niti su sankcionirani suci koji su svojim pogrešnim odlukama izravno utjecali na rezultate velikog broja utakmica - navodi se u zahtjevu kojeg je potpisao predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić.

Hajduk će u polufinalu Kupa igrati protiv Dinama, a u drugom polufinalnom paru sastaju se Rijeka i Slaven Belupo

- Što se nas tiče, kup utakmicu s Hajdukom može suditi Torcida, a pomoćnici neka budu Marin Brbić i Ljubo Pavasović - komentirao je trener 'modrih' Zoran Mamić zahtjev Hajduka.

Mamić je upitao tko bi to trebao platiti, ali i naglasio kako naši suci rade dobar posao.

- Hrvatski suci rade dobar posao. Usporedimo li pogreške u HNL-u s onima iz elitnih liga, vidjet ćemo da kod nas ima manje pogrešaka, ali se one više potenciraju - zaključio je Mamić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 191

VIDEO

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'
VRATIO SE U ZAGREB

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'

I dalje mislim da sam izgubio od lošijeg borca. Nisam izgubio prekidom, već zbog puknute arkade. U trenutku prekida vodio sam 4-3 u rundama. Kako se osjećam, najradije više nikad ne bih boksao, objasnio je Hrgović

Hrvatska - Sjeverna Makedonija 3-0: Majer briljirao, prvijenac Marca Pašalića  za 'vatrene'
USPJEŠAN PRVI TEST

Hrvatska - Sjeverna Makedonija 3-0: Majer briljirao, prvijenac Marca Pašalića za 'vatrene'

Lovro Majer zabio je dva gola (10', 45') za pobjedu 'vatrenih' u prvoj pripremnoj utakmici za Euro. Marco Pašalić postavio je konačnih 3-0 prvim golom za hrvatsku reprezentaciju pred 8030 gledatelja na Rujevici
Ovo je vila Marija Mandžukića u skrivenoj uvali na otoku Braču. Jedno noćenje stoji 1300 eura
POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

Ovo je vila Marija Mandžukića u skrivenoj uvali na otoku Braču. Jedno noćenje stoji 1300 eura

OAZA DALEKO OD GUŽVE Malo mjesto na Braču krije luksuznu vilu nogometaša. Kad se tamo ne odmara, renta je... Može primiti do deset gostiju, ima pet spavaćih soba i kupaonica