Obavijesti

Sport

Komentari 220

Milović: Kad god je neka fešta, mi hajdukovci uvijek u*eremo

Milović: Kad god je neka fešta, mi hajdukovci uvijek u*eremo
1

"Ova je lijepa slika s Poljuda otišla širom Europe. Toliko se govori o tome koliko neke stvari kod nas ne valjaju, ali ovo je lijepa slika na koju moramo biti ponosni"

VIDEO

Bila je ovo jedna velika pobjeda u pravom nogometnom ambijentu. Čestitke igračima na pobjedi. Dobiti ovdje Hajduka u velikom naletu, pred ovoliko gledatelja... Mi na to moramo biti ponosni. Ali to nas mora učiniti i pametnijima, nikako bahatima, rekao je trener Rijeke Matjaž Kek nakon pobjede u Jadranskom derbiju nad Hajdukom (3-0).

- Liga je zanimljiva, događaju se rezultati koje do prije dva mjeseca nitko nije očekivao i sada samo moramo ovako nastaviti. Mene veseli da momčad raste iz utakmice u utakmicu, da postaje grupa koja zna i radi ono što treba - dodao je.

Drugu uzastopnu pobjedu Kekovoj momčadi na Poljudu i 13. utakmicu u nizu bez poraza u međusobnim susretima donijeli su Roman Bezjak, Marin Tomasov i Bekim Balaj.

- Ova nam pobjeda mora biti energija za dalje. Možda nismo ušli najkvalitetnije u utakmicu, ali znali smo da moramo biti kvalitetni, brzi i koncentrirani kad se ukaže prilika...

Torcida je proslavila 65. rođendan u svom dvorištu pred 25.000 ljudi, ali baš joj i nije bio najsretniji.

- I još nešto, ova je lijepa slika s Poljuda danas otišla širom Europe. Toliko se govori o tome koliko neke stvari kod nas ne valjaju, ali ovo je ipak lijepa slika na koju moramo biti ponosni. Lijepo bi bilo i da U-17 reprezentacija dobije utakmicu - komentirao je Kek.

Kakav je pogled s vrha?

- Nisam ja na vrhu, 15. je kolo tek, gdje je 36.? - zaključio je.

Burić: Ništa se ne može preko noći

- Danas smo vidjeli pravu, dinamičnu utakmicu u kojoj je zasluženo slavila Rijeka. Moja je momčad htjela, pokazala moral i htijenje, ali nije imala realizaciju. Rijeka je obrambeno odigrala perfektno i zaslužila pobjedu - kazao je Damir Burić, trener Hajduka.

Podsjeća li ga ova utakmica na onu protiv Slovana iz Libereca?

Goran Milović: "Do prvog gola imali smo inicijativu, dobro smo stajali na terenu i zatvarali protivnika, ali smo iz našeg posjeda napravili nekoliko katastrofalnih pogrešaka i primili golove.

Ponavlja se povijest. Kad god je neka fešta grada, kluba ili Torcide, mi, da oprostite, uvijek u*eremo. Ništa, sad moramo skupiti glave i krenuti opet u borbu za prvo mjesto od Osijeka pa čekati kiks Rijeke."

- Momci su htjeli, tražili posjed i igru. U nekim situacijama moramo imati i malo više iskustva i sreće da u ovakvoj utakmici iz našega kadra izvučemo maksimum. Očito moramo brže učiti, biti bolji u napadu. To smo u nekim drugim utakmicama pokazivali, ali protiv čvrste Rijeke nismo uspjeli. Na pravom smo putu, ali Rijeka nam je pokazala da se ne može preko noći napraviti nešto što drugi rade dvije-tri godine.

Hajduk nije bio neopasan prema naprijed, ali u obrani je "curilo na sve strane"...

- Mi smo ti koji smo napadali i uvijek igrali napadački. Nismo mi momčad koja će igrati obranu na Poljudu. Danas to nije bilo dobro, moramo se popraviti i pokazati bolje lice.

Bi li sada, da može, nešto promijenio?

- Da su bili zdravi Velázquez ili Ohandza, stavio bih ih u igru - rekao je Burić koji je razočaran zbog velikog broja gledatelja kojima nisu priuštili dobru igru i pobjedu:

- Željeli smo, ali nismo uspjeli. Pogledat ću i analizirati utakmicu, onda ću znati više.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 220
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao