Obavijesti

Sport

Komentari 0

Kelava: Trener Branko Ivanković vjeruje u mene

Kelava: Trener Branko Ivanković vjeruje u mene
1

Bilo mi je teže protiv Virovitice nego protiv Šibenika, rekao je mladi golman Ivan Kelava, koji će u subotu braniti protiv Zadra u 13. kolu HNL-a

VIDEO

Nakon dva nastupa u Kupu, Ivan Kelava (19) u subotu će na Dinamovu golu protiv Zadra debitirati i u prvenstvu. Zbog ozljede Lončarića ušao je protiv Virovitice, a zbog crvenog kartona Kocha u srijedu je zadnjih pola sata branio u preokretu na Šubićevcu.
- Čini se da mi je dosad Kup bio suđen zbog 'više sile’. Iznenada sam ulazio, ali sam uvijek spreman, nikad ne znaš što se može dogoditi. Protiv Virovitice je bilo puno teže nego protiv Šibenika, ali tamo sam duže branio, igrali su se i produžeci - rekao je Kelava.
Trener Branko Ivanković u igru ga šalje bez straha.
- Kaže mi da vjeruje u mene.
Mladi Kelava jedan je od najvećih Dinamovih golmanskih nada zadnjih godina, predviđaju mu velika karijeru. Najveća želja uoči sezone bila mu je debitirati za prvu momčad. U međuvremenu je debitirao i ide mu dobro.
- Ne bih želio ureći, ali zadovoljan sam. Nadam se da će tako i ostati - rekao je Kelava.
Ozljeda Lončarića “gurnula” ga je na mjesto drugoga golmana. Vjeruje da će uz iskusnog Kocha još više napredovati.
- Odličan je golman, pomaže mi savjetima, puno mogu naučiti od njega - dodao je Kelava.

VUKOJEVIĆ: U ZADRU NAM JE NAJTEŽE
Nadam se da neće biti kao u Šibeniku. Oni će biti agresivni, a takvi moramo biti i mi, i onda će presuditi naša kvaliteta, najavio je utakmicu protiv Zadra Ognjen Vukojević i dodao:
- Moramo biti hrabri. Zadru nam je najteže igrati, tamo smo znali i gubiti neka prvenstva.

NA PROBI AUSTRALAC DANIJEL VIŠEVIĆ
Pratimo puno igrača, ali to ne znači i da ćemo kupovati, izjavio je Zoran Mamić. Sportski direktor otkrio je da je na probi Danijel Višević (19) iz Australije.
- Prvo će trenirati s juniorima, a onda i s prvom momčadi. Ljevak je, ofenzivni vezni igrač, vrlo pokretan - opisao ga je Mamić.

DOBRA VIJEST
Tomo Šokota na sjajan se način vratio u prvu momčad nakon suspenzije. Prvo je zabio Šibeniku prošlu subotu u prvenstvu, a u Kupu je donio pobjedu s dva gola.

LOŠA VIJEST
Mladi nogometaši iz Dinamove škole teško se ili nikako mogu probiti do prve momčadi. Uspjelo je to sad Kelavi, ali samo zbog ozljede prvoga golmana Kocha.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"