Obavijesti

Sport

Komentari 9

Khabibov otac: Conor će dobiti revanš, ali po boks pravilima...

Khabibov otac: Conor će dobiti revanš, ali po boks pravilima...
1

Čelni čovjek UFC-a Dana White potvrdio je kako meča između Conora McGregora i Donalda Cerronea neće biti, što je 'podgrijalo' glasine o novom meču Conora i Khabiba. U prvom meču slavio je Khabib

VIDEO

Novi spektakl je na pomolu!

Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov još nemaju dogovorene borbe za neko skorije razdoblje. Javnost se zabavlja glasinama o tome koji će biti njihovi idući protivnici, a navijači bi najviše voljeli vidjeti upravo međusobnu borbu njih dvojice.

Još nije siguran ostanak Nurmagomedova u UFC-u jer Dagestanac mora pričekati odluku Atletske Komisije u Nevadi zbog incidenta nakon meča protiv Conora kada su se dva borca i stožeri potukli. Dana White je tada iz UFC-a suspendirao Zubaira Tukhugova koji je udario Conora. Tukhugov je veliki prijatelj Nurmagomedova i ovom je to teško palo.

- Možete li zamisliti ovo? Idete u rat i onda čovjek koji vas podupire strada u procesu. Pobijedili ste u ratu, ali ne možete ići kući i naspavati se jer je čovjek koji je bio s vama i dalje u problemima. To nije način ponašanja i to nije način na koji ja funkcioniram - kazao je ogorčeni Khabib nakon meča.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Khabib Nurmagomedov nakon meča s Conorom razmatrao je ponude, a najozbiljnija je bila ona Floyda Mayweathera da se bore u Rusiji na Lužnjikiju po boksačkim pravilima. Mayweather je isto učinio s Conorom kojeg je pobijedio.

- Želimo borbu ovdje, u Moskvi, na legendarnom Lužnjiki stadionu. Sigurni smo da će meč privući 100 tisuća ljudi i postaviti svjetski rekord po broju prodanih ulaznica 'plati pa vidi', za gledanje preko interneta - rekao je Khabib i dodao:

- Što je najvažnije, otac će mi biti u kutu. Nije potrebna viza za Moskvu - bocnuo je UFC Nurmagomedov, nakon što su u posljednjim borbama njegov otac i trener imali problema s vizama kad se borio u Americi.

Ipak, Khabibov otac Conoru McGregoru nudi priliku za revanš, ali pod Khabibovim uvjetima. Irac se može boriti s Nurmagomedovom ako pristane na borbu po boksačkim pravilima.

- Mislim da ga Khabib može pobijediti i u boksačkom ringu. Khabib ima sve kvalitete i svo znanje da to može napraviti i prema boksačkim pravilima. Jedna od ključnih kvaliteta je njegova izdržljivost. Sjetite se njegovog meča na pet rundi protiv Iaquinte u kojem je Khabib pokazao volju za borbom u svim segmentima MMA-ja. Koristio je sve: od prednjeg direkta do kontrole na parteru. Želim istaknuti da je meč protiv Iaquinte bio izuzetno bitan za sve nas. Tada smo uzeli pojas i pritom ostali mirni . kazao je Khabibov otac, a prenosi FightSite.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...