Obavijesti

Sport

Komentari 121

Barcelona izgubila prve bodove kod kuće nakon godinu dana...

Barcelona izgubila prve bodove kod kuće nakon godinu dana...
1

Nakon remija protiv Valencije u prošlom kolu, Barcelona je bodove prosula i protiv Celte Vigo. Na svom Nou Campu odigrali su 2-2. Ivan Rakitić igrao je do 79. minute

VIDEO

U sjajnoj utakmici na Nou Campu Barcelona je dominirala kao rijetko dosad, Messi je prekinuo svoj niz bez gola, Suarez opet zabio, ali Barca je ispustila dva boda. Prvi put u ligi ove sezone primila je Barcelona dva gola, a ovo je i prvi put u sezoni da nisu pobijedili u prvenstvu na Nou Campu. U aktualnoj sezoni imaju šest pobjeda za redom, a ako tome pridodamo i utakmice iz prošle sezone, Barcin niz nepobjedivosti dug je gotovo punih godinu dana. Posljednji koji im je otkinuo bodove bio je Real Madrid 3. prosinca prošle godine, bilo je tada 1-1, a niz je trajao 18 utakmica.

Otkako je Ernesto Valverde na klupi, Celta je tek druga momčad nakon Reala u superkupu zabila dva Barci. I odnijela bod (2-2)... više ili manje zasluženo.

Počelo je - ozlijedom: Sergi Gomez u četvrtoj minuti zamijenjen je nakon što je prije isteka prve minute lagano povučen od Luisa Suareza nezgodno pao i iskočilo mu je rame. Suarez je za to, čini se prestrogo, dobio žuti karton.

Celta je povela u 20. minuti nakon što je Aspas povukao kontru, dao povratnu Gomezu, čiji je udarac fenomenalno obranio Ter Stegen, ali je na odbijanac opet stigao Aspas i pogodio. To mu je osmi gol sezone.

No, već u 22. minuti Messi je izjednačio, nakon krasne akcije s Iniestom, Luisom Suarezom i Paulinhom. Leo je tako prekinuo svoj najgori niz bez gola još od 2010. - u prethodnih šest utakmica (pet za Barcu, jedna za Argentinu) nije bio strijelac.

U 25. minuti nije priznat gol Luisu Suarezu zbog zaleđa, u 31. je Messi iskosa pogodio stativu, u 37. Rakitić odlično ubacio, a golman obranio Paulinhu...

I u drugom dijelu Barca je posve dominirala, te u 62. minuti zasluženo povela s 2-1. Još jedna krasna akcija Messi - Alba - Luis Suarez i Urugvajac je zabio svoj šest gol sezone.

U 64. je nakon akcije Rakitića i Denisa Suareza Messi pucao glavom i golman jedva obranio, a onda šok!

U 70. minuti Aspas je povukao kontru, pratio ga je Umtiti, ali mu je u trku stradala zadnja loža i nije mogao ispratiti akciju. Aspas je ušao do kaznenog prostora i dao povratnu loptu Maxiju Gomezu, koji pogađa za 2-2.

Pet minuta kasnije Messi je sjajno gurnuo loptu Piqueu, koji iskosa pogađa stativu, u 85. je Denis Suarez ubacio, a Messi glavom promašio još jedan zicer, Alcacer je imao dobru šansu u 93., Messi iz slobodnog udarca u 95. pogodio zid...

Tako je Celta i dalje crna mačka za Barcu: barem jednom u zadnje tri sezone pobjeđivala je Blaugranu, što nije napravio nitko u La Ligi! Ne, ni Real ni Atletico... A Real i Atletico bi tako eventualnim pobjedama danas došli Barceloni na šest bodova zaostatka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 121
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba