Obavijesti

Sport

Komentari 36

'Kineski' Milan opet nemoćan! Rođak asistirao rođaku za gol

'Kineski' Milan opet nemoćan! Rođak asistirao rođaku za gol
1

KANDIDATI ZA NASLOV Navijači Milana euforično su najavljivali borbu za naslov prvaka poslije bombastičnog prijelaznog roka. No, poslije šest kola Serie A zaostaju šest bodova za kudikamo jačim rivalima...

VIDEO

Iako je još vrlo rano za određivati tko će se boriti za naslov prvaka Serie A, a tko ne, početne konture 'kineskog' AC Milana ne obećavaju previše.

U terminu od 12 i 30 igrali su na Marassiju protiv Sampdorije koja je bila bolji takmac te upisala zaslužena tri boda uz 2-0. Zabijali su Duvan Zapata (72') i Ricky Alvarez (91'), a naš Ivan Strinić odigrao je svih 90 minuta za pobjedničku momčad. Nikola Kalinić ponovno je bio starter kod Milana i odradio je također svih 90 minuta.

Bila je to utakmica u kojoj 'rossoneri' nisu mogli povezati više od četiri smislena dodavanja u polovici protivnika koji je bio agresivan na svakoj lopti. 

Kazna Milanu stigla je u 72. minuti kada je Kolumbijac darivao Kolumbijca, odnosno rođak - rođaka. Duvan je iskoristio poklon Cristiana nakon što je kapetan Milana Leonardo Bonucci ispao na visoku loptu.

Navikao je Leonardo iz doba igranja za Juve da mu leđa čuvaju klasni stoperi poput Barzaglija i Chiellinija, ali kad se našao u prosječnom okruženju, uvidio je koliko ga čeka težak posao. 

Počeo je mahati rukama razočarano od nemoći, a baš je istu pokazao u 91. minuti kada je Argentinac Ricky Alvarez tek što je ušao, uzeo loptu i munjevito se sletio prema Donnarummi i lijepo pogodio za 2-0. Bonucci je ostao neodlučan, nije krenuo na protivnika očekujući da će to odraditi netko od njegovih suigrača. Kao što je znao raditi Barzagli...

Ali, danas mu je realnost drugačija i svaka ozbiljna momčad naplaćuje takve greške. Vidjelo se to protiv Lazija (poraz Milana 4-1), vidjelo se i protiv Sampdorije da je Milan daleko od momčadi koja se može boriti za naslov prvaka.

Najskuplja Milanova uzdanica i čovjek kojem su instantno 'zalijepili' kapetansku traku djeluje izgubljeno i dok ne pohvata konce u igri, zaostatak za vodećima samo će rasti.

Juventus i Napoli za njih su ipak neka druga galaksija trenutno i već su na minus šest uoči derbija protiv Rome sljedeće kolo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani