Sport

Komentari 40

Kladionice joj i dalje vjeruju: Barca favorit za osvajanje LP-a

Kladionice joj i dalje vjeruju: Barca favorit za osvajanje LP-a

Ako mislite kako će Chelsea obraniti naslova europskog prvaka, na uloženih 100 kuna dobit ćete 1100 u slučaju takvoga raspleta. Barca i Real imaju najviše izgleda

Reflektori se još nisu stigli ohladiti od finala ovogodišnje Lige prvaka između Chelseaja i Bayerna, a kladionice su već istaknule favorite za iduću sezonu toga natjecanja! Tako je, prema engleskoj kladionici Ladbrokes, prvi favorit za novu europsku krunu Barcelona. Uplatite li 100 kuna na Katalonce, a oni zaista osvoje europski tron, dobit ćete 325.

Drugi je favorit madridski Real, s koeficijentom 4.50, treći Manchester City (6.00), a četvrti Manchester United (8.00). Zanimljivo, ako se želite kockati i prognozirati kako će Chelsea obraniti naslova europskog prvaka, na uloženih 100 kuna dobit ćete 1100 u slučaju takvoga raspleta!

Inače, iz Ladbrokesa su se pohvalili da je velika većina engleskih kladitelja tipovala na Chelsea u finalu, iako je favorit prema koeficijentima bio Bayern.

- Naši igrači su uglavnom vjerovali Chelseaju. Veći postotak uplata je bio na njihovu pobjedu, ukupno slavlje ili neku drugu opciju. Ne znamo samo je li to bila navijačka strast ili jednostavno mišljenje da će Chelsea slaviti - rekla je Jessica Bridge, zaposlenica Ladbrokesa.

Najčitaniji članci