Obavijesti

Sport

Komentari 2

Klasnić: Želim zabiti Stokeu na Wembleyju, ulog je Europa liga

Klasnić: Želim zabiti Stokeu na Wembleyju, ulog je Europa liga
1

Napadač Boltona, naš Ivan Klasnić (31) najavio je u razgovoru za službenu stranicu kluba nedjeljno polufinale FA Cupa na Wembleyju protiv Stoke Cityja

VIDEO

Nadam se da ću zaigrati u nedjelju jer želim igrati što je više moguće. Povremeno je frustrirajuće kada ne igrate. Pokazao sam da mogu poslati loptu u mrežu kada sam na terenu. Ne želim da me navijači samo tako zaborave, iako nisam igrao baš mnogo ove sezone. Spreman sam zaigrati protiv Stokea i zabiti za, nadam se, plasman u finale, započeo je Ivan Klasnić, koji je ove sezone postigao šest golova za svoju momčad u svim natjecanjima. Tri od njih u Premiershipu, jedan u Carling Cupu, te dva baš u FA Cupu. Zabijao je u gostujućim istovjetnim pobjedama s 1-0 protiv Wigana i Fulhama. Pokazao se kao 'specijalac' Boltona baš za FA Cup.

- Kada sam u sastavu, uvijek vjerujem da ću postići gol. Volio bih da sam igrao više, ali momčadi ide dobro pa nisam imao previše nastupa. Stoga znam da moram biti strpljiv i čekati svoju šansu. Ukoliko nastavim postizati golove kada sam u momčadi, lakše ću izboriti svoje mjesto u sastavu. Naravno, odluku o sastavu donese trener. Ukoliko se odluči za mene protiv Stokea, bit ću i više nego spreman - najavljuje Klasnić, koji je svojim golom u posljednjim trenucima donio pobjedu svom klubu u prvenstvenoj utakmici protiv Stokea na Reebok stadionu, još u listopadu prošle godine.

- Da, zabio sam Stokeu na Reeboku. To je ono što je moj posao, zabijati golove. Tada smo pokazali da možemo dobiti Stoke. Opet, na Britanniji protiv njih nismo igrali dobro, pa smo izgubili utakmicu (2-0, op.a.). Tako da nedjeljni susret može otići u oba smjera.

Otiđe li u smjeru Boltona, bit će to najvjerojatnije dovoljno za ulazak u Europa ligu sljedeće sezone. Uvjet je da pobjednik drugog polufinalnog para, između dva Manchestera, bude među pet na kraju ove sezone u prvenstvu. United će to sigurno biti, a vjerojatno i City.

- Ovo je, očigledno, utakmica sezone za Bolton, jer nam pobjeda vjerojatno donosi Europa ligu sljedeće sezone, a to bi bilo sjajno ostvarenje. Igrao sam ranije u Werderu i Ligu prvaka i bivši Kup UEFA, krasno je putovati u različite zemlje sa svojom momčadi i predstavljati na europskoj pozornici svoj klub. Stoga se svi u momčadi radujemo susretu protiv Stokea. Nadam se da će nas zaobići ozljede i da ćemo svi uživati u igranju na Wembleyju.

- Svi smo opušteni i dobro treniramo. Kako se bude bližila utakmica, sigurno je da će neki igrači biti malo nervozni. No, na igralištu će svatko biti spreman pružiti svoju najbolju predstavu. Lijepo je što igramo polufinale FA Cupa, ali još ništa nismo napravili. Želimo pobjedu i plasman u finale FA Cupa - zaključio je Klasnić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...
VIDEO Mbappea pitali tko će proći u finale, Bayern ili Real. Njegova reakcija je postala hit
LJUTITI FRANCUZ

VIDEO Mbappea pitali tko će proći u finale, Bayern ili Real. Njegova reakcija je postala hit

Od sljedeće sezone trebao bi nositi dres Reala i s kraljevskim klubom pokušati osvojiti svoj prvi uhati trofej, ali sinoć mu nije bilo ni do čega pa čak ni do razgovora o budućem klubu