Sport

Komentari 4

Klopp u odgodama ne vidi ništa dobro: Bit će isto kad se vratimo

Klopp u odgodama ne vidi ništa dobro: Bit će isto kad se vratimo

'Kada bi koronavirus nestao ja sam prvi za prekid, da odemo kući i čekamo da virus nestane. No, to se neće dogoditi, pa ne vidim što bi dobili prekidom natjecanja', jasan je trener Liverpoola

Privremeno zaustaviti natjecanje vjerojatno nije dobra stvar, ali sa rasporedom utakmica trebali bi biti fleksibilniji. Ja ne vidim veliku korist od privremenog prekida lige, rekao je trener Liverpoola Jurgen Klopp nakon što je pola utakmica idućeg kola Premiershipa odgođeno zbog problema s korona virusom.

Liverpool v Newcastle United - Premier League - Anfield

Zbog sve većeg broja zaraze među nogometašima i osobljem u elitnom rangu engleskog nogometa brojni klubovi nailaze na probleme i ne mogu skupiti momčad za utakmicu te se samim time ista mora odgoditi.

- Kad se vratimo sve će biti isto. Kada bi koronavirus nestao ja sam prvi za prekid, da odemo kući i čekamo da virus nestane. No, to se neće dogoditi, pa ne vidim što bi dobili prekidom natjecanja - jasan je Klopp.

Wolverhampton Wanderers v Liverpool - Premier League - Molineux Stadium

Trener Brentforda Thomas Frank predložio je da se odgodi kompletno kolo Premier lige ovoga vikenda i Liga kup, te da bi to dalo barem tjedan dana klubovima da se raščisti situacija i prekine lanac zaraze. Po njemu, tako bi osigurali da se program utakmica na Boxing Day odvija po planu.

Najčitaniji članci