Obavijesti

Sport

Komentari 3

'Odluke o posuđenim igračima morali bismo donijeti što prije'

'Odluke o posuđenim igračima morali bismo donijeti što prije'
1

Momčad sam pripremio da pariraju na pravi način, a sada preostaje da to prezentiramo. Kada bi igrači shvatili moju ideju što da prikažu na terenu, bio bih jako zadovoljan, najavio je utakmicu sa Cibalijom Carrillo

VIDEO

Protiv Slaven Belupa igrači Joana Carrilla odigrali su pred praznim tribinama Poljuda utakmicu za zaborav. Sutra ih čeka isti ambijent protiv fenjeraša Cibalije, protiv koje trener Hajduka, kao i uoči svake utakmice, najavljuje borbu za sva tri boda.

- Zadovoljan sam radom u tjednu za nama, bit će promjena u sastavu, no o imenima nikad ne govorim, pa neću ni ovaj put, kazao je Carrillo i dodao: 

- Hamza izostaje zbog kartona, Nižić i Futacs se vraćaju nakon viroze, Kožulja  nakon dva mjeseca pauze polako uvodimo u treninge, odradio je i 45 minuta s drugom momčadi....

Na primjeru Jandreka vidjeli smo da vodite računa i o drugoj momčadi, da onaj tko zasluži dođe i u prvu. Može li se dogoditi da bude i obratnih primjera, da oni koji ne igraju dobro u prvoj momčadi, budu prebačeni u drugu?

- Jandrek pruža jako dobre utakmice, i nadamo se da će tako i nastaviti. On ima nivo za igru u prvoj momčadi, ali ne smije ga se na silu gurati. Od prvoga dana rekao sam da volim raditi s mladim igračima, jer su oni gladni rada i igre. Uvijek im šaljem istu poruku, vrata će biti otvorena samo onima koji na njih snažno kucaju, a to se pokazuje na treninzima i utakmicama.

Ulazimo u posljednji krug prvenstva, u završnih 9 utakmica. U trećem krugu ste uzeli samo 13 bodova, koliko planirate uzeti u četvrtom i koliko će vam biti potrebno za 3. mjesto? 

- Neću govoriti o 13, nego o 27 bodova iz devet preostalih utakmica. To je moj pristup. Pretpostavljam da do zadnja dva - tri kola nećemo znati koliko će nam bodova trebati za treće mjesto, zato što svatko sa svakim igra, i sve je moguće. No, mi ćemo biti blizu do samoga kraja.

Kad ćete donijeti odluke o otkupu ugovora igrača koji su na posudbi?

- Nama je najvažnije biti fokusiran na utakmice, a što se tiče ugovora s igračima na posudbi, klub radi svoj posao. Imam svoje mišljenje, ali još je rano, devet je utakmica do kraja..., no trebalo bi to što prije riješiti zbog ambijenta u svlačionici. 

Koliko poznajete momčad Cibalije?

- Jako dobro, oni su bili moj prvi protivnik na klupi Hajduka. Iako su mi svi govorili da su oni slabašni, tek smo pred kraj utakmice osigurali pobjedu. Gledao sam njihove igre protiv momčadi s vrha ljestvice, svaku su odigrali tehnički dobro... Mi Cibaliju respektiramo, znamo kakvu su nam muku nanijeli u Vinkovcima, i dalje ćemo ih respektirati, ali ćemo nastojati uzeti sva tri boda. Dobro smo izvježbali kako igrati protiv njih, sada nam još preostaje to što smo vježbali, prenijeti na teren tijekom utakmice. I nisu važna samo tri boda, nego i poboljšanje igre, najvažnije mi je da se napravi korak naprijed u odnosu na prošlu utakmicu... Bio bih jako zadovoljan ako igrači shvate moju ideju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani