Obavijesti

Sport

Komentari 49

Koeman nazvao Suareza: Možeš ići, ne računam na tebe u Barci

Koeman nazvao Suareza: Možeš ići, ne računam na tebe u Barci
3

Od moćnog i eksplozivnog napadača Suarez je postao igrač koji svakih nekoliko minuta maše rukama i žali se na svaku sudačku odluku. Čini se da je njegova era u Barceloni završila...

VIDEO

Kada je shvatio da se više ne može boriti protiv mladih i poletnih napadača, Carles Puyol se umirovio. Kada je Xavi vidio da mu noga više i nije toliko precizna kao prije i da ga jednostavno godine sustižu, napustio je Barcelonu i otišao u Katar. Istu stvar je napravio i Andres Iniesta koji je otišao u Japan. Sva trojica imala su mogućnost ostati još u Barci, ali nisu. Nisu željeli biti uteg klubu koji im je dao sve.

Današnja Barcelona je nikad starija i nikad lošija. Bili su uvjerljivo najstarija momčad na završnici Lige prvaka u Lisabonu s prosjekom od 29 godina. Arturo Vidal, Luis Suarez, Leo Messi i Gerard Pique imaju 33, Sergio Busquets 32, Jordi Alba 31. Svi navedeni igrači nastupili su u onom sramotnom četvrtfinalu Lige prvaka protiv Bayerna. Nijemci su im utrpali osam komada i poslali su ih kući.

La Liga Santander - Espanyol v FC Barcelona

Ovo nema veze koliko tko ima godina, već kako igra. Svi navedeni igrači, osim Messija koji još ima toga za ponuditi, su u zalasku svoje karijere i već neko vrijeme ne igraju na razini Barcelone. Uz to, imaju ogromne plaće koje stvaraju ogroman uteg klubu. No nitko od njih ne želi otići. Ali morat će.

Ronald Koeman je zamijenio Quiquea Setiena i jasno dao znanja svima u klubu da to više ne može ovako. Nitko neće igrati zbog prethodnih zasluga, a nizozemski trener je najavio potpuni remont. I to prvo stariji igrači koji već neko vrijeme nisu na razini.

Champions League - Quarter Final - FC Barcelona v Bayern Munich

Prvo je obavio razgovor s Leom Messijem koji mu je navodno rekao, 'prije se vidim u nekom drugom klubu nego u Barceloni', a sada je razgovarao s Luisom Suarezom i poručio mu da ne računa na njega. I to preko telefona.

Kako piše katalonski radio RAC 1, a prenosi Marca, Koeman je tijekom ponedjeljka nazvao Urugvajca koji se i dalje nalazi na odmoru te mu poručio da može potražiti novi klub jer mjesta za njega u Barci više nema. 

Champions League - Quarter Final - FC Barcelona v Bayern Munich

Luis Suarez jedan je od igrača koji nije na razini već dvije godine. Od moćnog i eksplozivnog napadača postao je igrač koji svakih nekoliko minuta maše rukama i žali se na svaku sudačku odluku, a nisu mu strana ni simuliranja. Naravno, da se razumijemo, i dalje je to klasa od igrača, ali klasa koja više ne može tako igrati u kontinuitetu.

Ove sezone zabio je 21 gol, ali to je većinom bilo u razbijanjima protiv slabijih ekipa. Nije to onaj stari Urugvajac koji će svaku Messijevu asistenciju pretvoriti u gol, već će mu trebati nekoliko pokušaja da pošalje loptu u mrežu. To Barca više ne može trpjeti. Zbog toga je Koeman izričito odlučio totalno ga prekrižiti, a za njega se već raspitivao Ajax. 

Juventus Turin vs FC Barcelona 1-3

Ugovor ga veže do 2021. godine, a na Camp Nou je došao 2014. godine. Ukupno je zabio čak 198 golova u 283 nastupa, no čini se da nikad neće doći do jubilarnog 200. gola. S Kataloncima je osvojio Ligu prvaka, La ligu četiri puta te četiri puta španjolski Kup. No došao je njegov kraj puta...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše