Obavijesti

Sport

Komentari 61

Koliko Cityjeve navijače košta Dinamo? Najjeftinije u skupini

Koliko Cityjeve navijače košta Dinamo? Najjeftinije u skupini
1

Manchester City, kod kojeg će hrvatski klub gostovati u drugom kolu, potvrdio je da će se na Etihad moći od 85 funti, dok najskuplja mjesta na zdanju engleskog prvaka koštaju 239

VIDEO

Dok se čeka da Dinamo objavi cijene ulaznica za utakmice Lige prvaka koja se opet vraća na Maksimir, dva protivnika zagrebačkog kluba to su već učinila.

Manchester City, kod kojeg će hrvatski klub gostovati u drugom kolu, potvrdio je da će se na Etihad moći od 85 funti, dok najskuplja mjesta na zdanju engleskog prvaka koštaju 239.

Na Juve se išlo i za 200 kuna, koliko će koštati karta za City?
Na Juve se išlo i za 200 kuna, koliko će koštati karta za City?

Dinamo će ujedno biti i "najpristupačniji" protivnik za Cityjeve gledatelje, primjerice, najjeftinija ulaznica za Šahtar iznosi 87 funti, dok za Atalantu najlošija mjesta na Etihadu stoje  okruglo 100 funti što je oko 815 kuna. Sve cijene vrijede samo za navijače engleskog kluba.

Putokaz 2016. godina

Šahtar, pak, koji će ugostiti Zagrepčane 22. listopada  u ponudi ima mjesto na stadionu u Harkivu od 136 eura. I kod Ukrajinaca će utakmica s Dinamom biti jeftinija nego ona sa Cityjem (156) i Atalantom (151) koja poput Dinama još nije otkrila cijene karata.

Što se tiče Dinama, dobar putokaz svim zainteresiranima može biti 2016. godina kada je zadnji puta igrao u Ligi prvaka protiv Juventusa, Lyona i Seville.

Najatraktivniji protivnih "Modrima" tada je bio talijanski Juve s Danijem Alvesom, Paulom Dybalom i kompanijom, a cijene su bile sljedeće:

  • Tribina sjever dolje - 200kn
  • Tribina istok - 250kn
  • Tribina zapad - 300kn

Tada su na utakmicu mogli svi vlasnici godišnjih ulaznica, ali ove sezone zagrebački klub ima nešto drugačiji model. Godišnje ulaznice podijeljene su na "blue" i "gold" članstva. "Gold" godišnja ulaznica osigurava mjesto na svim domaćim utakmicama Dinama, uključujući i europske. "Blue" godišnje ulaznice vrijede samo za utakmice u domaćim natjecanjima, ali ne i za europska natjecanja. Doduše, "blue" članovi imaju pravo prvokupa za ulaznice Lige prvaka, ali samo za svoja mjesta koja inače maju na domaćim utakmicama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju