Obavijesti

Sport

Komentari 7

Komandant Balakov zaključao ''Fort Poljud'', zabranio je ulaz

Komandant Balakov zaključao ''Fort Poljud'', zabranio je ulaz
1

Trener 'bilih' Krasimir Balakov odlučio je 'zaključati' vrata Poljuda za prijateljski ogled Hajduka i sinjskog Junaka u kojem su bili slavili 2-1 golovima Vukušića i Andrića

VIDEO

Komandant Krasimir Balakov zaključao je vrata ''Fort Poljuda'', nikoga nije pustio na prijateljski ogled s sinjskim Junakom. Nikoga, osim Stanka Poklepovića, koji je bio njegov poseban gost. Špaco je jednom zgodom ''poljubio vrata'' pokušavajući ući na trening prve momčadi uoči ogleda sa Splitom, pa je Balakov ovoga puta napravio iznimku, gestu isprike. Pružili su jedan drugome ruku i potvrdili kako među njima nema ''zle krvi''.

No zato je na vratima ovoga puta zaustavljen Ivan Pudar, koji istina nije legendarni trener Hajduka poput Špace, ali je zato legenda postao kao igrač. Zaštitar je bio neumoljiv, Špaco naprijed – ostali stoj, pa je Pudar morao napraviti ''nalijevo krug'' i vratriti se odakle je i došao.

Nije poznato čega se Balakov toliko boji i što krije, no u novijoj povijesti Hajduka nije zabilježeno da se uoči nastavka sezone momčad nije predstavila navijačima, pogotovo ne novinarima, koji imaju privilegiju gledati utakmice čak i kad je klub kažnjen da mora igrati pred praznim tribinama. No pitanje je i jeli privilegija ili pokora gledati ono što bijeli prikazuju u zadnje vrijeme.

Što se to nije smjelo vidjeti objasnit će Balakov sutra ujutro, na izvanrednoj press konferenciji. Jer na terenu nije bilo iznenađenja. Ni u postavi, ni u impostaciji, na koncu ni konačnih 2-1 za Hajduk ne bi trebalo biti iznenađenje. Zabili su za bijele Vukušić i Andrić, a za goste Klarica.

Iznenađenje je tek da se igralo u tri dijela, dva po 45 minuta i jedan od 35, te da je Balakov svojevoljno posljednjih pola sata odigrao s igrčem manje, nakon što se ozlijedio Milović.

Inače, zaštitari i zaključana vrata Poljuda, kroz koja ni zaposlenici Hajduka više ne mogu bez službene kartice ili propusnice, uvedeni su kao kontrola i brana nezvanim gostima na Poljudu prije nekoliko dana. Prošla su vremena kad su stadionom šetali zvani i nezvani, vremena kad bi i ekskurzije zalutale na trenig prve momčadi.

Kroz vrata Poljuda više nesmije ni smijenjeni član uprave Pavle Cicarelli, kome je navodno ponuđeno 150.000 kuna otpremnine, no on se ne miri s tim, traži 700.000 i zadovoljštinu namjerava potražiti na sudu. Sve je to dio zaokreta u vođenju klupske politike, u Hajduku namjeravaju počistiti sve od temelja do krova. Zbog toga su krenuli i u temeljitu reviziju poslovanja, dubinsku analizu koju je provela neovisna revizorska kuća.

 Dopredsjednica Nadzornog odbora Branka Ramljak najavila je službenene rezultate za mjesec dana, no neslužbeni rezultati otkrivaju kako su revizori za razdoblje od kad je Hajduka postao Športsko dioničko društvo do početka ove godine pronašli da su Splićani potrošili stotinjak milijuna kuna više nego li su uprihodili. No kad se uzme u obzir osnivački ulog od osamdesetak milijuna kuna, s koliko je Hajduk startao nakon preoblikovanja, sveukupan minus u blagajni danas je oko dvadesetak milijuna kuna. U tri godine Hajduk je potrošio stotinjak milijuna kuna više nego li je zaradio....

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju