Obavijesti

Sport

Komentari 0

Konjuh propušta Zagreb Ladies Open, u ždrijebu pet Hrvatica

Konjuh propušta Zagreb Ladies Open, u ždrijebu pet Hrvatica

Mrdeža je pobijedila srpsku tenisačicu Aleksandru Krunić, dok je Wurth svladala Turkinju Pemru Ozgen. Pridružile su se Fett, Marčinko i Bošković koje su dobile pozivnicu za glavni turnir od kojeg je, pak, odustala Konjuh

VIDEO

U glavnom ždrijebu Zagreb Ladies Opena koji u utorak počinje na terenima TC Maksimir, nastupit će pet hrvatskih tenisačica. Međutim, aktualna pobjednica turnira Ana Konjuh ipak neće braniti naslov jer je dobila pozivnicu za kvalifikacije jakog turnira Madrid Open.

POGLEDAJTE VIDEO: Ana Konjuh

Pokretanje videa...

Konjuh i ekipa proslavile naslov prvakinja Hrvatske 01:18

- Bio je plan nastupiti u Zagrebu nakon što to što mi je rečeno da ne mogu dobiti wild card za Madrid. Međutim, kada sam došla iz Istanbula dobila sam poziv od izbornice Ive Majoli koja mi je rekla da mi je osigurala wild card za Madrid. Nažalost, ipak ne mogu igrati Zagreb, veselila sam se obrani titule, ali što je tu je. Naravno, želim zagrebačkom turniru uspješan tjedan, svim našim igračicama da što bolje odigraju i vidjet ćemo tko će osvojiti novu titulu, nadam se netko od naših - izjavila je Ana Konjuh.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Drugog dana kvalifikacija plasman u glavni turnir izborile su i dvije hrvatske tenisačice Tara Wurth i Tereza Mrdeža. Tara i Tereza tako će se pridružiti Jani Fett, Lei Bošković i Petri Marčinko u glavnom turniru koji počinje sutra.

GES / Tennis / LIQUI MOLY Open Karlsruhe, 30.07.2019

Tereza Mrdeža pobijedila je srpsku tenisačicu Aleksandru Krunić 6-3,1-6 10-4, dok je Tara Wurth pobijedila Turkinju Pemru Ozgen sa 6-3, 7-5.

Wurth će prvom kolu glavnog turnira igrati s Kanađankom Rebeccom Marino, Tereza Mrdeža igrat će protiv Rumunjke Andree Priscari, Petru Marčinko očekuje susret protiv Japanke Kurumi Nare, a susrest će se i hrvatske predstavnice Jana Fett i Lea Bošković.

Konjuh skočila za čak 36 mjesta, Martić sve dalje od TOP 20...
Konjuh skočila za čak 36 mjesta, Martić sve dalje od TOP 20...

Zagreb Ladies Open međunarodni je ITF-ov turnir koji će u svom 12. izdanju u Zagrebu okupiti 60 tenisačica iz više od 40 zemalja svijeta.

Turnir nagradnog fonda u iznosu 60.000 dolara dio je serije Croatian Tennis Pro Tournaments Hrvatskog teniskog saveza. Turnir se održava u suradnji s Gradom Zagrebom i Gradskim uredom za sport i mlade.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener