Obavijesti

Sport

Komentari 112

Kopić i igrači pred Torcidom: Razmijenili smo nekoliko riječi

Kopić i igrači pred Torcidom: Razmijenili smo nekoliko riječi
2

Nakon utakmice u Zagrebu trener Željko Kopić uz grupu igrača Hajduka uputio se prema tribini gdje je bila smještena Torcida. Nagradili su ih pljeskom za potporu tijekom susreta i malo porazgovarali...

VIDEO

Hajduk je po drugi puta ove sezone izgubio od Rudeša, ovaj put u Kranjčevićevoj 2-1 i tako produžio svoj niz bez pobjede na tri utakmice. Pred oko dvije tisuće gledatelja 'bili' su razočarali i tako praktički omogućili Dinamu lak korak prema naslovu prvaka. 

Hajduk pao kod Rudeša, naslov je Dinamu sada sve bliži i bliži!
Hajduk pao kod Rudeša, naslov je Dinamu sada sve bliži i bliži!

Nakon utakmice u Zagrebu prvo je grupica igrača Hajduka otišla razgovarati s navijačima, a onda je pred njih stao i trener Željko Kopić.

-  Ne bih sada o tome. Imao sam potrebu iskomunicirati par stvari s navijačima. Došli su opet u velikom broju, dali su nam podršku. Izgubili smo utakmicu. Razmijenili smo par riječi, sve ok, ide se dalje - rekao je Kopić pa se osvrnuo na poraz.

- U prvom poluvremenu smo kontrolirali situaciju. Imali smo slabiju reakciju kod primljenog gola. Opet smo napadački u završnoj trećini imali slabije reakcije. Malo nam je nedostajalo još odlučnije igre u situacijama 1 na 1. U drugom dijelu izmjenama smo još više potencirali napadački učinak, igrali smo s većim brojem napadača, s kreiranjem situacija i na bočnim situacijama i u centrali, da dođemo u situacije 1 na 1 - rekao je pa dodao:

- Imali smo potpunu kontrolu igre te veliki broj prilika i poluprilika. Nakon izjednačujućeg gola imali smo sasvim dovoljno vremena da preokrenemo potpuno susret, ali koncentracija nam je bila loša u defenzivnom prekidu.

Hajduk je imao niz problema o kojima je trener pričao.

- Nije to tako, jako sam razočaran. U svakoj situaciji moramo zadržati stabilnost, mir. Jako puno toga se u zadnje vrijeme poremetilo. Izuzetno dugo smo gradili energiju, stvarali atmosferu, kompatibilnost među igračima u svlačionici. U zadnjem periodu bilo je stvari koje su nas poremetile.

- U jednom dijelu se to mentalno stanje osjeća i kod igrača. U reakcijama u napadačkom dijelu, u naših 16 metara. Reakcije nam nisu na razini na kojoj bi trebale biti. Imamo još tri utakmice u prvenstvu do finala kupa. Činimo sve da fokus bude na prvenstvenim susretima, ali fokus koncentracije nije na najvišoj razini i to nas košta rezultata – rekao je Kopić.

Izmjena Caktaša već na poluvremena bila je zbog ozljede.

- Mijo je u prošlom susretu u Koprivnici dobio nezgodan udarac. Ponovno je u prvom dijelu dobio udarac na isto mjesto i tražio je zamjenu na poluvremenu – pojasnio je Kopić.

Letica: Nisam kriv za gol

Obrana Hajduka je dvaput kiksala, i sam Letica je kod prvog gola između ostalih suigrača zakasnio u intervenciji.

- Ako treba, stavit ću ja prvi glavu na mač i neka se odsiječe, ali mislim da nisam kriv za gol. Možda je moja odluka u tom trenutku mogla biti drugačija. To je nogomet, da se ne događaju greške, onda bi svaka utakmica završila 0:0.

- Imamo za čime žaliti, ali moramo se nositi s time i izvući pouke iz ovoga. Već u srijedu je Istra, moramo biti maksimalno koncentrirani – naglasio je Letica.

Trener Kopić je rekao da su padovi koncentracije posljedica i svega što se događalo?

- Na nas ne bi trebali utjecati nikakvi vanjski utjecaji. Mi na terenu moramo biti profesionalci.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu