Obavijesti

Sport

Komentari 20

Perić: Nekada mi je puna kapa nogometa! Sada fino na odmor; Kopić: Mi smo ostvarili ciljeve

Perić: Nekada mi je puna kapa nogometa! Sada fino na odmor; Kopić: Mi smo ostvarili ciljeve

Ponovno smo ispromovirali i neke mlade igrače. Kada se podvuče crta, mislim da je bila uspješna polusezona. Pokazali smo visoku razinu profesionalnosti i dečkima sve čestitke, rekao je Željko Kopić

VIDEO

Dinamo je u 20. kolu HNL-a s 2-0 pobijedio Hrvatski dragovoljac na gostovanju u Kranjčevićevoj. U uzbudljivoj utakmici u kojoj su Dinamu poništena dva gola, u kojoj su Oršić i Andrić zatresli stativu i prečku, 'plavi' su slavili pa je Željko Kopić imao dosta razloga za veselje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Reakcija Željka Kopića na ždrijeb EL 10:23

- Mislim da smo dobro i kvalitetno ušli od samog početka utakmice. Držali smo se plana i energija je bila visoka. Dobivali smo puno duela. Teren nije bio optimalan za "pass" igru, ali zaista sam zadovoljan. I pristupom, i svi igrači koji su ušli s klupe donijeli su nam novu, kvalitetnu energiju. Nakon ove utakmice imamo dosta razloga za zadovoljstvo - rekao je Kopić nakon utakmice pa prokomentirao izvedbe Andrića i Perića, koji su dobili ovacije gledatelja:

Hrvatski dragovoljac i Dinamo sastali se u 20. kolu HT Prve lige

- Odigrali su dobru utakmicu, ali generalno zadovoljan sam cijelom ekipom i reakcijom. Uvijek je ta zadnja utakmica nakon svega što se prošlo kroz sezonu, svi već razmišljaju o odmoru i putovanjima. Ali pokazali smo visoku razinu profesionalnosti i dečkima sve čestitke.

Dinamo je uoči derbija Hajduka i Osijeka bio preuzeo vodeće mjesto HNL-a.

- Ako isključimo tu utakmicu s Rijekom i ispadanje iz Kupa, mislim da su klupski ciljevi ostvareni. U vrhu smo domaćeg prvenstva, prezimili smo u Europskoj ligi, ponovno smo ispromovirali neke mlade igrače, tako da... Kada se podvuče crta, mislim da je bila uspješna polusezona.

Zagreb: Dinamo će se za osminu finala Europske lige boriti protiv Sevill

- Sigurno da Dinamo uvijek želi igrati napadački, da želimo zabijati golove. Ali isto tako, ono što momčadi daje sigurnost, ono što još podiže gard ekipe je stabilnost prema nazad. Uvijek smo svi sretni kada završimo utakmicu bez primljenog gola. To je jedan od segmenata igre koji je izuzetno bitan. Da i kad ti ne ide najbolje, kada ne uspijevaš igrati prema naprijed na način koji bi htio, da timskim, momčadskim funkcioniranjem zadržiš svoj gol sačuvanim - zaključio je Kopić.

Riječ je preuzeo Dino Perić.

Dragovoljac i Dinamo  sastali se u 20. kolu 1. HNL

- Uvijek važna tri boda, pogotovo kada je zadnja utakmica, lijepo je otići na odmor. Nije bilo lagano, teren je bio težak. Bila je naporna sezona, ali tri boda su najvažnija i mislim da smo ovu polusezonu zaokružili dosta dobro. Sada se idemo pripremiti za drugu - rekao je strijelac prvog gola pa dodao:

- Fokusirani smo na sebe, trebamo se dizati. Sada se fino odmoriti i pripremiti za iduću polusezonu.

- I meni nekad bude puna kapa nogometa, kada se igra svaka tri dana. Dečki poput Ademija, Livakovića, Petka... Desetak je reprezentativaca koji su praktički u pogonu cijelu godinu. Ljudi nisu imali po pet dana odmora, tako da, sigurno je bilo uspona i padova. Zato sada treba uživati u ovome odmoru i dobro se pripremiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Doznajemo: Nijemac će suditi derbi  između Hajduka i Dinama
POSUDBA IZ BUNDESLIGE

Doznajemo: Nijemac će suditi derbi između Hajduka i Dinama

Riječ je o njemačkom sucu rođenom u Berlinu, koji redovito sudi utakmice Bundeslige. Nedavno je dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu