Obavijesti

Sport

Komentari 1

Košarkaši su u Selu: 'Neće nas ni taj poraz od Srbije poljuljati'

Košarkaši su u Selu: 'Neće nas ni taj poraz od Srbije poljuljati'
1

OSIGURANJE Policija i vojska su na ulicama, ali na ulasku u selo gotovo pa da ne postoji kontrola. A baš nam je i Roko Ukić pričao da je u Pekingu 2008. sve bilo puno strože, kaže Rok Stipčević

VIDEO

Nije bilo nekog detaljnog pregleda, gotovo pa svatko može ući u Olimpijsko selo. A baš nam je i Roko Ukić pričao da je u Pekingu 2008. sve bilo puno strože, kaže Rok Stipčević.

Košarkaši su stigli u Rio. Podijeljeni su u dva apartmana s po tri sobe, još istražuju sve dobre i loše strane druženja sa svim ostalim sportašima iz cijeloga svijeta.

- Vidi se da je sve tek završeno u sobama, ali dobro, smještaj je korektan. Osiguranje u gradu nije problem, na mnogo smo mjesta vidjeli i vojsku i policiju - dodao je zadarski razigravač.

Košarkaši su se već navikli na južnoameričku klimu. Proteklih tjedan dana bili su na turniru u Argentini, gdje su pobijedili Francusku, a izgubili od domaćina i od Srbije. Poraz od susjeda bio je već uobičajen. Ne može to biti normalno, nego u završnici Stefan Jović pogodi ključnu tricu s centra, i to na isteku napada, za slavlje istočnih susjeda.

- Neće nas ni taj poraz poljuljati - kaže Stipčević, koji je u odlučujućim trenucima povezao osam poena, dvije trice i dva slobodna bacanja. Nije bilo dovoljno.

- Imali smo dobrih trenutaka u igri, na to se trebamo koncentrirati. Atmosfera je u ekipi stvarno super, svi jedva čekamo otvaranje Olimpijskih igara. Imamo još četiri dana da se pripremimo za utakmicu protiv Španjolske - zaključio je Rok. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Za njega ne postoji "ne mogu": Dva zlata u dva različita sporta
POI RIO

Za njega ne postoji "ne mogu": Dva zlata u dva različita sporta

Australski paraolimpijac Dylan Aclott osvojio je zlatnu medalju u tenisu u paru sa sunarodnjakom Heathom Davidsonom. Prije osam godina u Pekingu je uzeo zlato u košarci...

Paović i Lučić bez polufinala: Namučile smo jake Kineskinje
POI

Paović i Lučić bez polufinala: Namučile smo jake Kineskinje

Mirjanja je odigrala fantastičan meč i Kineskinja je bila izbezumljena. Bilo mi je super zabavno gledati kako je za vrijeme 'time-outa' cijela kineska klupa bila u drami, rekla je Sandra Paović
Budetić bez medalje: U šoku sam, ne znam što se dogodilo
POI RIO

Budetić bez medalje: U šoku sam, ne znam što se dogodilo

NIJE IŠLO Branimir Budetić s hicem od 59.33 metara iz pete serije ostao je korak do brončane medalje u Riju, za koju mu je nedostajalo metar i 27 centimetara...