Obavijesti

Sport

Komentari 18

Košarkaška reprezentacija gubi sponzora zbog sudaca?!

Košarkaška reprezentacija gubi sponzora zbog sudaca?!
9

Ogorčena na suđenje u finalu protiv košarkaša Zagreba, uprava Cedevite najavila je mogućnost prekida sponzorstva HKS-a, a time posredno i hrvatske reprezentacije

VIDEO

Gledao sam snimku do 5 ujutro i pronašao 25 očitih pogrešaka na našu štetu, rekao je sportski direktor Cedevite Matej Mamić dan nakon druge utakmice finala prvenstva Hrvatske u kojem je Zagreb poveo 2-0.

- Znam da se ovo može shvatiti kao pritisak na suce uoči treće utakmice, ali mi ne želimo biti favorizirani, samo fer okolnosti kojih u srijedu nije bilo - dodao je predsjednik kluba Mladen Veber, kojem nije jasno zašto finale ne sude naši najbolji suci.

- Od trojice s druge utakmice samo je jedan euroligaški sudac (Radović), koji je već imao nesporazuma s trenerom Petrovićem, dok su druga dvojica iz nižeg ranga. A ostali euroligaški suci trenutačno sude u Rusiji. Prerano je pričati o tome, ali nakon sezone razmislit ćemo o daljnjem angažmanu u košarci. Ako se izgubi draž, zadovoljstvo ćemo potražiti drugdje - rekao je Veber, naznačivši da bi Atlantic Grupa mogla odustati od sponzoriranja HKS-a, a time i reprezentacije.

- Tu smo zbog ljubavi prema košarci, nismo ovo zaslužili. Ako se ovako ponašaju prema nama, kako će privući druge sponzore - upitao je Veber, koji ipak ne smatra da je izostanak predsjednika HKS-a s finalnih utakmica znak da ih od sramote ne može pogledati u oči.

- Čuo sam da je bolestan i da ga zato nije bilo, ali na utakmici u Trnskom ionako ne bi sjedio s nama jer je običaj da je predsjednik u društvu domaćina.

Kako pred oči Amerikancima?

Od samog početka utakmice nije se sudilo kako treba. Edwards igra na vlastitu odgovornost nakon opasne bolesti, a oni mu u tri napada sviraju pet prekršaja. Kako objasniti Draperu, koji igra pod injekcijama, što se dogodilo? Sramota me uopće takve stvari objašnjavati igračima, rekao je Matej Mamić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna