Obavijesti

Sport

Komentari 51

Najbolja akcija ikad? Natjerale protivnice da brane krivi koš...

Najbolja akcija ikad? Natjerale protivnice da brane krivi koš...
1

Igračice Louisvillea glumile su da napadaju svoj koš. Suparnice su stale kraj njih i čekale da dvije protivnice izvedu loptu s centra. One su je izvele i krenule prema drugom košu, same...

VIDEO

Smijale su nam se, a mi nismo imale pojma što se događa. Kad smo vidjele da idu same na polaganje, shvatile smo da smo da branimo pogrešan koš, rekla je košarkašica sveučilišne momčadi Duke Blue Devilsa Lexie Brown.

Ekipa Louisville Cardinalsa zaslužna je za košarkašku akciju godine, ali igračice Dukea na kraju su se najslađe smijale jer su slavile 58-55. No za potez koji nikad nije viđen u košarci zaslužan je lukavi trener Cardinalsa Jeff Walz (45).

Ma, ne taj koš!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na početku drugog poluvremena košarkašice Louisvillea izvodile su loptu sa strane, a njihove suigračice stale su pod svoj koš glumeći da čekaju da počne napad. Varka je uspjela jer su uz njih stale i domaće igračice Dukea.

No gosće su izvele loptu s centra i položile na drugu stranu u nebranjeni koš.

POGLEDAJTE VIDEO

'Rekao sam curama da stanu pod svoj koš'

- Što se dogodilo na početku drugog poluvremena? Ništa, zabili smo polaganje - pravio se lud trener Jeff Walz nakon što su ga pitali za tu situaciju.

- Dobro, prevarili smo ih. Kad sam vidio da se igračice Dukea zagrijavaju, okupio sam cure i rekao im da u našoj napadačkoj akciji stanu pod naš koš. Uspjelo je jer su suparnice stale uz njih misleći da brane svoj koš - dodao je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića