Obavijesti

Sport

Komentari 65

Ivica Kostelić suznih očiju: Još nisam odlučio da je kraj, ali...

Ivica Kostelić suznih očiju: Još nisam odlučio da je kraj, ali...
4

Volim ovaj sport, skijanje je moj život. Pitanje nastavka ili prekida karijere ovisi o stanju mog koljena, a stanje je sve lošije, rekao je Ivica Kostelić slovenskim novinarima

VIDEO

Ivica Kostelić nije uspio ući u drugu vožnju slaloma u Kranjskoj Gori. Bio je sekundama daleko od toga. Profesor je bio 53. s gotovo četiri sekunde zaostatka za Marcelom Hirscherom. No Ivica još nije odlučio da je vrijeme za mirovinu.

Na pitanje je li Kranjska Gora bila posljednja stanica u karijeru, Ivica je rekao:

- Ne. Još nisam odlučio reći zbogom - rekao je Ivica, prenosi Siol.net.

- Volim ovaj sport, skijanje je moj život. Htio bih skijati do Zimskih olimpijskih igara 2018. godine, ali znam da je to gotovo nemoguće. Sad slijede pripreme za prvenstvo Hrvatske, a onda idem na odmor. Privremeno se planiram preseliti na Island. Što ću ondje raditi? Neka to ostane mala tajna - rekao je Ivica.

Kroz mjesec dana će odlučiti hoće li prekinuti karijeru. Nije tajna da bi se Ivica najviše volio oprostiti na Sljemenu, na svom brdu pred tisućama hrvatskih navijača.

- Pitanje nastavka ili prekida karijere ovisi o stanju mog koljena. A ono je svake godine u sve lošijem stanju. Volja nije upitna. Privlači me ideja da nastupim na Sljemenu, ali ne turistički, već natjecateljski - kaže Kostelić, prenose novinari Siola.

Iako je rekao kako još nije odlučio da je kraj, izvjesno je kako mu je današnji slalom bio posljednji nastup u Kranjskoj Gori, na stazi na kojoj se osjećao kao doma.

- Ovdje su uvijek navijali za mene. Vidite i sami kako se naježim. Nikad neću zaboraviti kako su ovdje navijali za mene svih ovih godina... Kranjska Gora je uvijek bila moj domaći teren - dodao je Ivica suznih očiju.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju