Obavijesti

Sport

Komentari 10

Kovač: Da ne mislim stići Hajduk, prestao bih igrati

Kovač: Da ne mislim stići Hajduk, prestao bih igrati
1

Iskusni Dinamov branič odgovarao je na pitanja navijača na službenoj klupskoj stranici. Kaže da je atmosfera u momčadi sjajna, a ambicije visoke

VIDEO

Dinamo od mog dolaska igra ok, ali siguran sam da ova momčad ima potencijala za puno više, rekao je Robert Kovač u razgovoru za službenu Dinamovu internetsku stranicu.
- Start u proljetni dio prvenstva nije bio onakav kakav smo željeli, u prvom redu zbog tog poraza od Hajduka, ali siguran sam da će biti samo bolje - dodao je kapetan hrvatske reprezentacije. Kovač je igrač velikoga iskustva na najvišoj razini i lako je uočio neke nedostatke u Dinamovoj svlačionici. Pogotovo kada je riječ o velikim utakmicama, europskim ogledima prije svega.
- Mojim suigračima često nedostaje mirnoće. A važno je da nervoze u igri bude što manje, da se ne igra u grču - misli Kovač.
Mirnoća će biti potrebna Dinamu i u lovu na Hajduk. Splićani su dva boda u prednosti, ali Roberta to ne zabrinjava previše.
- Siguran sam da ćemo stići i prestići Hajduk. Da ne mislim tako, mogao bih istoga trenutka prestati igrati nogomet. Igrat ćemo još jednom protiv njih i dokazat ćemo da je Dinamo najbolji klub u Hrvatskoj - optimistično najavljuje Kovač, koji je nedavno ostao bez dva dobra prijatelja.
- Bio sam jako blizak s Balabanom i Šokotom, ali njih više nema u momčadi. No dobar sam sa svima, pogotovo s Butinom, Vrdoljakom i Hrgovićem - priča mlađi brat Kovač. Dvojica iskusnih napadača su otišli, trener Kruno Jurčić je došao.
- Traži od nas brži protok lopte i više presinga u igri. Želi i da se taktički bolje ponašamo na terenu - o novom treneru rekao je Kovač. Od odlaska brata Nike iz reprezentacije preuzeo je kapetansku vrpcu u nacionalnoj momčadi. U Dinamu je kapetan kolega iz obrane Bišćan.
- Čudno mi je što Niko više nije u reprezentaciji, ali nije to baš toliko velika promjena. Osim činjenice da mi je sada na ruci kapetanska traka, sve je ostalo gotovo jednako - završio je Robert Kovač.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...