Obavijesti

Sport

Komentari 26

Kovač opet u mukama! Bayern jedva pobijedio četvrtoligaša...

Kovač opet u mukama! Bayern jedva pobijedio četvrtoligaša...
1

Bayern je brzo poveo 2-0, ali nakon toga su potpuno pali! Momci iz četvrte lige su sve više prijetili, a Bayern je visio kao luster. Na kraju su uspjeli izdržati do kraja i proći dalje...

VIDEO

U Njemačkoj su igrane utakmice šesnaestine finala kupa, a najzanimljiviji susret bio je onaj između četvrtoligaša Rödinghausena i Bayerna u kojem je aktualni prvak puno teže od očekivanog došao do 2:1 pobjede!

Kovačeva momčad uvjerljivo je ušla u utakmicu i brzinski došla do dva gola prednosti. Bayern je poveo već u 8. minuti golom Wagnera koji je samo pospremio odličnu povratnu loptu Sancheza u gol. Upravo je Sanchez samo pet minuta kasnije izborio penal kojeg je uspješno realizirao Thomas Muller.

U 24. domaćin radi novi penal, ovoga puta srušen je Goretzka, a priliku da odličnu igru okruni golom dobio je Renato Sanchez, no s 11 metara je - pogodio gredu!

I od tog trenutka igra bavarske momčadi osjetno je pala. Nestalo je žara s početka dvoboja, ali i konkretnijih prilika pred golom te se sve svelo na jalov posjed lopte koji je u početnih pola sata dosegnuo čak 80%!

U nastavku je Bayern izgledao još gore, a četvrtoligaš je to znao iskoristiti te je u 49. smanjio na zaostatak golom Meyera koji je iskoristio zakašnjelu reakciju Martineza!

Tek u gosti su imali prvu bolju priliku od dolaska u vodstvo kada je Alaba iz slobodnog udarca pucao malo pored gola, a malo potom iz igre je morao izaći Thiago kojem je stradao gležanj.

Uslijedilo je dugih pola sata iščekivanja kraja u kojima je u nekoliko navrata Rödinghausen imao solidne pokušaje kontre, a Bayern se s puno previše problema u igri branio i strepio do kraja jer je i u sudačkoj nadoknadi četvrtoligaš imao dovoljno snage pritisnuti njemačke prvake u svoju polovicu!

Srećom po Kovača, njegova momčad održala je prednost i izborila prolazak u osminu finala, no očigledno je kako se njegove muke - nastavljaju...

Wolfsburg je izbacio Hannover 2:0 pobjedom u gostima uz golove Mehmedija u 20. I Weghorsta u 90. minuti. Josip Brekalo nije ulazio u igru. 

Hertha je s istovjetnih 2:0 izbacila Darmstadt. Prvi gol zabio je Vedad Ibišević u 64. minuti, a drugi Mittelstadt u 88. minuti. Paderborn je s 3:0 bio bolji od Chemie Leipziga, a Düsseldorf je s 5:1 slavio kod Ulma.

Prve utakmice šesnaestine finala Kupa kralja igrani su u Španjolskoj. Valencia je s 2:1 slavila kod Eibara golovima dvostrukog strijelca Mine koji je pogađao u 71. i 80. minuti, a olakšalo im je i što je domaća momčad od 29. igrala bez isključenog Thiaga koji je skupio dva žuta kartona u razmaku od deset minuta.

Levante je odigrao 1:1 kod Luga, a Leganes i Rayo Vallecano odigrali su 2:2. Atletico do 21:30 gostuje kod Sant Andreua.

U Belgiji je igrano 13. kolo Jupiler lige u kojem je uvjerljiv bio Club Brugge Ivana Leke pobijedivši kod kuće Oostende 4:0. Dva je gola zabio Schrijvers, u 16. i 70. minuti, a po jedan su dodali Vanaken koji zabija iz penala u 21. i Wesley koji je bio strijelac u 45+1. minuti.

Ivan Leko ostao je dosljedan nakon kritika upućenih Karlu Letici te je mladi hrvatski vratar preselio na klupu, a na golu ga je zamijenio Amerikanac Horvath. Mitrović nije ulazio u igru, dok je na suprotnoj strani svih 90 minuta odigrao Goran Milović.

Napomenimo i kako su u Leicesteru odlučili odigrati subotnju utakmicu kod Cardiffa, usprkos nedavnoj tragičnoj smrti predsjednika kluba. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom