Obavijesti

Sport

Komentari 19

Kovač ostao bez Lige prvaka zbog autogola u 115. minuti!

Kovač ostao bez Lige prvaka zbog autogola u 115. minuti!

Monaco je imao 2-0 protiv Šahtara i 'milijun' šansi, no hrabri Ukrajinci su nakon produžetaka (2-2) peti put zaredom izborili grupnu fazu Lige prvaka.

VIDEO

Monaco je prošle sezone bio najveća senzacija francuskog prvenstva. Borili su se za naslov do samog kraja i izborili kvalifikacije za Ligu prvaka, ali nova sezona je za Niku Kovača krenula kao iz noćne more.

Monaco ne zna za pobjedu u domaćem prvenstvu, ali ova noć posebno će boljeti hrvatskog trenera jer njegov klub ostao je bez grupne faze Lige prvaka i 20 milijuna eura zbog tragikomičnog gola u produžecima!

Monaco je imao 2-0 protiv Šahtara i 'milijun' šansi, no hrabri Ukrajinci su nakon produžetaka peti put zaredom izborili grupnu fazu Lige prvaka. Završilo je na kraju 2-2. 

Ligue 1 - AS Monaco v RC Lens

Šahtar je u prvom susretu slavio s 1-0 i bilo je jasno da Kovačeva momčad mora ići na sve ili ništa u Harkivu. I tako je i bilo. Baš sve se pitalo klub iz kneževine koji je na kraju sam sebi pucao u nogu.

Igrači Monaca jurili su terenom kao da su na motoru, Ukrajinci su djelovali pogubljeno, a kaznio ih je Ben Yedder s dva gola u prvom dijelu. S ukupnih 2-1 Monaco je imao plasman u Ligu prvaka, no teško će Niko Kovač objasniti svojim šefovima što se dogodilo njegovoj momčadi u nastavku.

Redale su se šanse kao na traci, ispucali su čak 25 udaraca igrači Monaca prema golu Šahtara. Dva 'mrtvaca' promašio je Ben Yedder, a nešto je poskidao neuništivi Pjatov. I onda najveća moguća kazna. U 74. minuti Marlos je smanjio na 2-1 i izborio produžetke. I tamo ista priča.

Šahtar je parkirao autobus ispred svog gola i uzdao se u kontre. No u trenucima kada se činilo da ćemo gledati jedanaesterce, jedna bezopasna lopta bacila je na koljena Niku Kovača.

Mudrik je prošao po lijevoj strani poput brzog vlaka, ubacio je u peterac, ali lopta je pogodila u nogu Aguilara i odsjela u desnom kutu! Bio je to tragikomičan gol koji je uništio baš sav Monacov trud iz prošle sezone. Gol kakav se ne viđa ni u najluđim snovima. Pohitali su igrači Šahtara u zagrljaj nevjerujući da je to ušlo u gol. 

Gol pogledajte OVDJE.

Šahtar je tako i petu godinu zaredom prošao u skupinu Lige prvaka, a Monaco našeg Nike Kovača je večeras sam sebe uništio. 

Katastrofalan početak sezone tako se nastavlja za Monaco. Dva poraza i remi u francuskom prvenstvu se itekako da ispraviti, no ovaj poraz od Šahtara dugo će boljeti hrvatskog trenera i njegove igrače. Šansa koju nisu smjeli propustiti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja