Obavijesti

Sport

Komentari 48

Kovač razmontirao bivši klub: Osvojio prvi trofej s Bayernom

Kovač razmontirao bivši klub: Osvojio prvi trofej s Bayernom
1

U Njemačkom superkupu Bayern je bio nemilosrdan protiv Eintrachta, a pogotovo Robert Lewandowski. Koji je dobar dio prijelaznog roka odašiljao poruke da želi otići

VIDEO

Niko Kovač u debiju na Bayernovoj klupi vratio se u svoj Frankfurt, razmontirao svoj bivši klub, koji ga je bacio u trenersku orbitu, i osvojio prvi trenerski trofej s najvećim njemačkim klubom!

U Njemačkom superkupu Bayern je bio nemilosrdan protiv Eintrachta, a pogotovo Robert Lewandowski. Koji je dobar dio prijelaznog roka odašiljao poruke da želi otići. Bavarci su slavili 5-0.

Bayern je očekivano bio posve dominantan, u prvih 15 minuta imao je 73 posto loptu u posjedu. No, konkretnije je šanse imao Eintracht: Abraham glavom u sedmoj minuti, a De Guzman u 15.

U 21. minuti Bayern je ipak poveo. Kimmich je ubacio, a Lewandowski glavom pogodio za 1:0.

Gaćinović je nešto pokušao, pa je Müller zaprijetio, a onda u 26. minuti novi gol. I opet - Robert Lewandowski glavom! Ovaj put asistirao je Robben iz kornera.

Opet prijeti Bayern! Pokušao je ovaj put Müller iz daljine, no Nijemac je bio neprecizan.

Imao je Eintracht u nadoknadi prvog dijela slobodnjak s dobre pozicije, no de Guzman je pogodio živi zid te je Rebićeva momčad na predah otišla s dva gola zaostatka.

U završnici poluvremena jedna kontroverzna situacija: Mats Hummels napravio je prekršaj na rubu kaznenog prostora na Gaćinoviću i dobio je žuti karton, iako je lako mogao biti i crveni. 

I u nastavku je Bayern pritiskao, Robben je prvi opasno pucao u 48. minuti i iznudio je obranu Roennowa.

U 54. minuti Lewandowski je zabio i hat trick! Ovaj put u mrežu je pospremio Müllerovo dodavanje.

U 63. minuti Bayern je zabio i za 4:0, Alaba je ubacio, golman Roennow loše reagirao, a Coman gurnuo u praznu mrežu za 4:0.

Minutu kasnije u igru je ušao Rebić.

U 71. minuti nakon prekršaja za žuti karton Abrahama na Lewandowskog počelo je naguravanje igrača na terenu, a poljski je napadač izišao iz igre, zamijenio ga je Wagner.

A nakon što se ozlijedio i David Alaba, Bayern je posljednjih 15-ak minuta odigrao s igračem manje jer je Kovač već načinio sve izmjene.

No, i s igračem manje Bavarci su zabili gol! U 85. minuti Thiago Alcantara na Comanovu asistenciju.

počeo je na klupi momčadi iz Frankfurta, nakon što je u finalu kupa prošle sezone baš on slomio Bayern i donio trofej u Frankfurt. No, nakon SP-a vratio se ozlijeđen...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani