Obavijesti

Sport

Komentari 0

Kovačević otkrio: Teklić je bio bolestan pola tjedna. Jakirović: Najbolje je kad ovisiš o sebi...

Kovačević otkrio: Teklić je bio bolestan pola tjedna. Jakirović: Najbolje je kad ovisiš o sebi...

Varaždin je bio bolji u sva četiri momenta nogometne igre. Bili su čvršći, agresivniji, a mi smo imali problema s njihovim posjedom, priznao je trener Rijeke nakon poraza u Varaždinu

VIDEO

Nakon tri uzastopna poraza, nogometaši Varaždina sada su vezali dvije pobjede. Ova druga naročito je slatka jer je stigla protiv Rijeke (2-0).

- Presretni smo. Trebalo nam je takva pobjeda. Znao sam da moji igrači to posjeduju. Ipak, smo pobijedili momčad koja je osvojila najviše bodova u proljeće, a to nije mala stvar - rekao je Mario Kovačević, trener Varaždina.

Pokretanje videa...

Svi smo jedna obitelj 01:33

- Imali smo mnogo problema tijekom tjedna. Mnogo ozlijeđenih igrača, Teklić je pola tjedna bio bolestan, no moji igrači su pokazali iznimnu snagu i karakter. Mladi Niko Domjanić je pokazao da imamo centarfora koji može glavom sjajno zabiti, kasnije još ljepši gol Teklića. Najviše me raduje što je priliku je dobio i maleni Vito Težak iz naše škole nogometa - dodao je Kovačević.

Njegov kolega Sergej Jakirović čestitao je Varaždincima na pobjedi.

- Varaždin je bio bolji u sva četiri momenta nogometne igre. Bili su čvršći, agresivniji, a mi smo imali problema s njihovim posjedom. Prvim poluvremenom sam bio zadovoljan jer smo kontrolirali igru iako je Varaždin bio opasan iz kontri i polukontri. Skupo nas je koštao loš ulazak u drugi dio. Kasnije smo pokušali s izmjenama, ali jednostavno nije išlo. Nismo bili na prvoligaškoj razini da bismo pobijedili sjajnu momčad kao što je Varaždin - rekao je Jakirović čija se momčad i dalje nalazi na trećem mjestu lige s 48 osvojenih bodova.

 

- Svi se bore za svoje ciljeve. Prvo je cilj bio stabilizirati se i izboriti ostanak. Došli smo do trećeg mjesta. Najbolje je kad imaš sve u svojim rukama i ovisiš isključivo o sebi, a mi bez obzira na raspored, Dinamo kući i Osijek vani, ovisimo o sebi - dodao je Jakirović.

Tri boda manje od Riječana imaju Varaždinci na šestom mjestu, a isti broj bodova ima i petoplasirana Istra 1961. Četvrtoplasirani Osijek ima 46 bodova, odnosno dva boda manje od Rijeke te bod više od Varaždina i Istre 1961.

- Imamo još dva kola. Ne opterećujemo se borbom za Europu. Svaki bod je važan, no mi imamo sjajnu sezonu i sve ćemo napraviti da maksimalno dobro odigramo u sljedećoj utakmici protiv Gorice - zaključio je Kovačević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače