Obavijesti

Sport

Komentari 60

Kovačić prošao liječnički: Evo što je rekao novi igrač Intera

Kovačić prošao liječnički: Evo što je rekao novi igrač Intera
2

PRVA IZJAVA Mateo Kovačić za službenu stranicu milanskog Intera rekao je kako mu je transfer ostvarenje sna. Dodao je kako će napraviti sve da usreći navijače...

VIDEO

Mateo Kovačić prošao je liječnički pregled u Interu i predstavljen je na službenoj stranici "nerazzura". Mladi veznjak dao je i prvu izjavu kao novi igrač Intera. Za službenu stranicu svog novog kluba Kova je izjavio:

- Ovo je ostvarenje sna. Sve ovo je nevjerojatno. Nemam riječi.... Završio sam na ovom fantastičnom mjestu i napravit ću sve kako bih usrećio navijače "nerazzura".

Transfer Kovačića u Inter iznenadio je sve. Dinamovci su bili na pripremama u Međugorju. Nitko nije imao pojma što se "kuha" u Zagrebu. A tamo je Zdravko Mamić napravio jedan od najvećih transfera mladih igrača u inozemstvo. 

Kovačića je nahvalio i Zvone Boban. Legenda Milana i bivši kapetan Hrvatske rekao je za talijanski SKY kako je Mateo potpun igrač, veliki talent koji ima nevjerojatan potencijal.

- Nisam očekivao ovo. Inter je napravio sjajan posao. Mateo je rođen za formaciju 3-5-2 u kojoj može igrati srednjeg i ofenzivnog veznog - rekao je Zvone.

Navodno bi Kovačić u Interu trebao dobiti dres s brojem 10. Taj je dres nosio Wesley Sneijder koji je prešao u Galatasaray. 

Prvi intervju Matea Kovačića

Mladi veznjak nakon liječničkog pregleda dao je prvi intervju za službenu stranicu kluba.

Bili ste u Bosni, prešli 400 km autom pa potom avionom u Milano?

Da, sve je bilo poput sna. Dogodilo se jako brzo. Trenirao sam s Dinamom na pripremama. Trener mi je prišao i rekao: "Ideš u Inter". Rekao sam mu: "Stvarno?". Ne mogu vam opisati kako sam se tada osjećao. Sretan sam što sam ovdje u ovako velikom klubu.

Što za tebe znači Inter?

Kad sam bio dječak, Inter je osvajao trofeje. To je jedan od najvećih klubova u Europi i Italiji. Sretan sam što sam došao u takav klub. Nadam se da ću dugo ostati ovdje.

Koji je vaš najdraži igrač u Interu?

Ima dosta odličnih igrača u momčadi. Volim Antonija Cassana. Sjajan igrač. Tu je i Guarin. Nadam se da ću odraditi svoju rolu i pomoći Interu u prvenstvu.

Na kojoj poziciji najviše volite igrati?

Srednji vezni. To mi je omiljena pozicija.

Navijači su sretni što ste ovdje. Što biste im poručili?

Kao prvo, htio bih im zahvaliti jer sam čuo da su sretni što sam došao u Inter. Zasad im se samo mogu zahvaliti i nadati se da ćemo se vidjeti vrlo brzo.

Sve vijesti oko ovog transfera, kao i oko transfera ostalih igrača pratite u našem posebnom članku zadnjeg dana prijelaznog roka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika