Obavijesti

Sport

Komentari 17

Kovačić zaslužio kapetansku vrpcu, a Šitum donio pobjedu

Kovačić zaslužio kapetansku vrpcu, a Šitum donio pobjedu
6

Mario Šitum pobrinuo se da Dinamo pobijedi i u šestom kolu HNL-a. 'Modri' su time upisali i šestu uzastopnu pobjedu u domaćem prvenstvu i drže i dalje čelo tablice

VIDEO

Dinamo je danas na Maksimiru u šestom kolu domaćeg nogometnog prvenstva ugostio Lučko. 

Momčad Krune Jurčića u današnjem se ogledu morala nositi s nekolicinom ozlijeđenih, ali i umornih igrača nakon europskih napora. No, to 'modre' nije spriječilo da upišu još jednu pobjedu u prvenstvu. Ovog ju puta s Maksimira ispratili Lučko koji je od 'modrih' izgubio zahvaljujući golu Marija Šituma u 28. minuti susreta.

Nakon lijepog nastupa u Osijeku Šitum se opet upisao na listu strijelaca.

Lučko, s najmlađim trenerom Prve HNL, 34-godišnjim Željkom Kopićem, ipak odolijevao Dinamovim napadima i spriječio 'modre' da ih posve potope. Lučko je svoju najizgledniju priliku imao u 60. minuti, ali Fuček je pogodio tek gredu.

Prije isteka prvog poluvremena iz igre je zbog ozljede izašao Cufré, a kapetansku je vrpcu predao Mateu Kovačiću koji je tako postao najmlađi kapetan Dinama, sa svega 17 godina.

No, osim po kapetanskoj traci na ruci mladog Kovačića utakmica Dinama i Lučkog bit će sigurno zapamćena i po neobičnom potezu suca. Naime, za vrijeme prvog poluvremena obje su momčadi dobile inače netipičnu stanku za nogometnu utakmicu. Sudac Ivo Krečak odlučio je pozvati time-out, kao da se radi o košarkaškom ili odbojkaškom susretu i omogućiti igračima, ali i sebi trenutak za predah i osvježenje. No nema sumnje da je nesvakidašnja praksa po ovakvom vremenu svima dobro došlo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju