Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

"Kraj fontana će stati na tisuće ljudi, a dio ceste će zatvoriti"

Tehničke discipline često se odvijaju u centru zbog promidžbe grada, rekla je Ivana Brkljačić. Tako će kuglaši na Hanžeku otvoriti natjecanje uz Bandićeve fontane...

Daniel Kasap/PIXSELL
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
2 komentara

Početak radova kasni zbog nabavke opreme izvođača, ali nadam se da će sve biti gotovo na vrijeme, rekla je Ivana Brkljačić, direktorica zagrebačkog atletskog mitinga.

Dan nakon što je gradonačelnik Milan Bandić u obilasku stadiona na Mladosti rekao da je pogodniji za uzgajanje žaba nego atletski miting, Brkljačić je “upregnula” izvođače te bi sve trebalo biti gotovo za pet dana. Termin ovogodišnjeg Hanžeka je 2. rujna.

- Treba iscrtati linije na stazi i popraviti skakališta koja su oštećena tijekom proljetnih poplava. To nisu nikakvi dodatni radovi i sve će biti u sklopu budžeta mitinga od 200.000 kuna, baš kao i izrada kruga za bacanje kugle kraj fontana, koje nam radi Zrinjevac. Ulaz za bacanje kugle bit će slobodan. Moći će se okupiti i nekoliko tisuća ljudi jer ćemo napraviti samo malu tribinu za sponzore - rekla je Brkljačić i zatim objasnila:

- Nema opasnosti za gledatelje ni vozače oko bacališta. Nije to kladivo, a i zatvorit će se dio ceste. Takve discipline na mnogim se mitinzima održavaju u centru zbog promidžbe grada. 

Naši partneri pišu
Message