Obavijesti

Sport

Komentari 15

Kraj i za Bornu Ćorića! Ispao je u prvom kolu Australian Opena

Kraj i za Bornu Ćorića! Ispao je u prvom kolu Australian Opena

Hrvatski tenisač je u jedinom prethodnom meču pobijedio Francesa Tiafoea, no Amerikanac se danas revanširao. Ćorić je sedmi put u devet nastupa na Australian Openu svoj put završio već nakon prvog meča

VIDEO

Poput Marina Čilića i Dine Prižmića, i Borna Ćorić, treći hrvatski predstavnik prvog dana glavnog turnira Australian Opena završio je svoj nastup u prvom kolu. Bolji od njega bio je 17. tenisač svijeta, Amerikanac Frances Tiafoe koji je slavio sa 6-3, 7-6 (7), 2-6, 6-3 za tri sata i 28 minuta.

POGLEDAJTE VIDEO: Gojo i Ćorić pjevaju Joleta

Pokretanje videa...

Gojo i Ćorić pjevaju Joleta 00:35

Ćorić Tiafoea dobio u Zadru

Bio je to njihov drugi međusobni dvoboj, a u prvom je Ćorić svladao Tiafoea u pet setova 2018. u polufinalnom dvoboju Davis Cupa odigranom u Zadru.

Polufinalni susret Davis Cupa između Hrvatske i SAD-a., meč Borna Ćorić - Frances Tiafoe

Odlučujućim se za ishod ovog dvoboja pokazao drugi set, u kojem je Ćorić propustio rani 'break' (2-0) te još dvije set-lopte: jednu u 12. gemu te kod 7-6 u 'tie-breaku'.

Australian Open sedmi put završio u 1. kolu

Ćorić je uspio dvaput slomiti servis Tiafoea u trećem setu i vratiti nadu u mogući preokret. No, u četvrtom setu je dopustio Amerikancu još dva 'breaka' te je tako po sedmi put u devet nastupa na Australian Openu svoj put završio već nakon prvog meča.

Statistički je to bio prilično izjednačen meč, u kojem je Tiafoe bolje odigrao ključne poene i bolje koristio svoje prilike. Obojica tenisača su imala po 44 izravna poena, a Ćorić je napravio nešto više neiznuđenih pogrešaka (55-46).

Amerikančev suparnik u 2. kolu će biti Čeh Tomaš Machač.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...
OTVORIO DUŠU

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...

Sjeli smo na jednom divnom mjestu u Indian Wellsu. Lijepo smo popričali. O teških pet godina naše suradnje i o svemu što se događalo, od korone i svega, rekao je Ivanišević o prekidu suradnje s Novakom Đokovićem

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem