Obavijesti

Sport

Komentari 4

Kraj za američku Zadranku, izgubila nakon velike borbe...

Kraj za američku Zadranku, izgubila nakon velike borbe...

Zadranka Bernarda Pera, koja inače igra pod američkom zastavom, u drugom kolu Australian Opena izgubila je od Kazahstanke Zarine Diyas. Venus Williams uganula je gležanj i na kraju izgubila najteže u karijeri

VIDEO

U drugom kolu Australian Opena nakon nešto više od dva sata igre, Hrvatica Bernarda Pera (26) izgubila je od kazahstanske tenisačice Zarine Diyas (6-4, 3-6, 6-3).

POGLEDAJTE VIDEO: Serena Williams

Pokretanje videa...

00:44

Pera je trenutno 66. igračice na WTA ljestvici, a u prvom kolu došla je do pobjede nad nekadašnjom prvom tenisačicom svijeta i osvajačicom Australije, Wimbeldona i US Opena, Njemicom Angelique Kerber (6-0, 6-4).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nažalost, Bernarda u dvoboju protiv Kazahstanke ovaj put nije bila uspješna kao u prošlogodišnjem prvom kolu US Opena kada ju je porazila. 

Atraktivna Hrvatica ima američko državljanstvo pa nastupa pod američkom zastavom od 2013. godine, inače je rodom iz Zadra.
Bernardin otac Valter Pera dugo je živio u SAD-u, ali se devedesetih vratio u Hrvatsku gdje je upoznao suprugu.

Obitelj se vratila u Sjedinjene Države jer Bernarda tamo ima bolje uvjete za igranje tenisa. 

- U Zagrebu se još i nekako moglo, ali u Zadru nije bilo moguće igrati zimi. Nismo imali dvoranu pa smo morali trenirati vani, a to nije moguće kad pada kiša. Zato smo preko zime odlučili otići u SAD, da vidimo kako je. Svidjelo nam se i ostali smo - objasnila je Pera za Sport Klub.

U drugom kolu Australian Opena nije se proslavila ni jedna od najuspješnijih tenisačica Venus Williams (40). Naime, nesretna Williams uganula je gležanj na kraju prvog seta, nije htjela predati, ali je na kraju izgubila od Sare Errani 6-1, 6-0. Samo je jednom, protiv Jelene Janković 2010. godine, doživjela takav poraz uz jedan osvojeni gem.

Njezina sestra Serena Williams (39) igrala je meč protiv Srpkinje Nine Stojanović koju je bez imalo problema svladala i uzela pobjedu rezultatom 6-3, 6-0.

Australian Open

Kanadska tenisačica Bianca Andreescu također je bila jedna od igračica pozitivnih na korona virus po dolasku u Melbourne nakon čega je uslijedila karantena od dva tjedna. U listopadu 2019. zadobila je ozljedu koljena odnosno puknuće meniskusa, ali je Andreescu nakon 15 mjeseci pauze rekla da je psihički i fizički spremna.

Tajvanka Hsieh Su-Wei, inače prva igračica svijeta u parovima (35), uspjela je izdominirati Kanađanku u manje od sat i pol pobijedivši ju 6-3, 6-2.

Australian Open Australian Open
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida