Sport

Komentari 4

Kraj za Ćorića u Indian Wellsu

Kraj za Ćorića u Indian Wellsu

Ćorić je tijekom čitavog dvoboja iskoristio tek jednu od devet izborenih prilika za oduzimanje servisa suparniku, dok će Molčan u tom segmentu bio mnogo efikasniji

Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije se uspio plasirati u 3. kolo na ATP turniru iz serije Masters 1000 u Indian Wellsu, uspješniji od njega je u susretu 2. kola bio Slovak Alex Molčan sa 6-3, 6-3 nakon sat i 49 minuta igre.

Ćorić je vrlo loše krenuo u dvoboj, izgubio je prva četiri gema, nije mogao osvojiti niti jedan poen nakon svog drugog servisa. Ipak, imao je priliku vratiti se u prvi set, vratio je jedan od dva "breaka", imao priliku za potpuni povratak no nije bilo dovoljno preciznosti u njegovoj igri.

ATP 500 - Dubai Tennis Championships

Ćorić propustio break prilike

Možda i ključni gem čitavog meča dogodio se kod Ćorićeva vodstva od 1-0 u drugom setu. Tada nije iskoristio četiri 'break-lopte', a to je kao posljedicu imalo i gubitak servisa u sljedećoj igri.

Molčan je stečenu prednost teškom muko, ali ipak uspio obraniti u svoja sljedeća dva servis-gema da bi Ćorić dvoboj zaključio vrlo lošim gemom na svom servisu.

ATP 500 - Dubai Tennis Championships

Ćorić je tijekom čitavog dvoboja iskoristio tek jednu od devet izborenih prilika za oduzimanje servisa suparniku, dok će Molčan u tom segmentu bio mnogo efikasniji, iskoristio je četiri od devet "break-lopti" pa se po prvi put u karijeri plasirao u 3. kolo nekog "masters 1000" turnira.

Najčitaniji članci