Obavijesti

Sport

Komentari 23

Kralj je eksplodirao: LeBron James zabio 57 Wizardsima

Kralj je eksplodirao: LeBron James zabio 57 Wizardsima
1

LeBron james zabio je 57 koševa Wizardsima i tako svoju momčad odveo do prve pobjede nakon četiri poraza u nizu. Uz to Kralj je imao i sedam asistencija te 11 skokova

VIDEO

Osjećao sam da će ući baš svaki šut koji sam uputio, bila je ovo utakmica u kojoj gotovo da nisam mogao promašiti, rekao je LeBron James nakon susreta u kojem je zabio nevjerojatnih 57 koševa.

Njegovi Cavaliersi su pobijedili Wizardse 130-122, a LeBron je prema košu bivše Bogdanovićeve momčadi uputio čak 34 šuta iz igre. Pogodio ih je 23, od čega je za tricu imao 2/4, a uspio je imati i sedam asistencija te 11 skokova. Kralj je noćas jednostavno eksplodirao.

- Da, on je i dalje strašno moćan, ako slučajno niste znali to. Mi znamo - našalio se trener Wizardsa Scott Brooks nakon poraza njegove momčadi i utakmice u kojoj ga je uništio veliki LeBron.

A koliko je to velika stvar za vjerojatno najboljeg košarkaša u posljednjem desetljeću govori i podatak da mu je nedostajalo samo pet koševa da prestigne svoj najbolji učinak u karijeri. James je, naime, 2014. godine Hornetsima zabio čak 61 koš, ali u dresu Miamija.

- Ma, ništa mu nismo mogli, on je u ovoj utakmici bio na nekom drugom nivou - priznao je iskreno Washingtonov Kelly Oubre Jr.

A LeBronova sjajna predstava može se shvatiti i kao idealan odgovor Wallu i Bealu koji su prije utakmice pričali da su Kralj i Cavsi po svaku cijenu prošle sezone htjeli izbjeći Wizardse u doigravanju. 

- Da, u pravu su, oni su najbolja momčad na Istoku - sarkastičan je bio trener Cavsa Tyronn Lue. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 23

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja