Obavijesti

Sport

Komentari 75

Neću više: Sammir obećao da će se posvetiti samo Dinamu

Neću više: Sammir obećao da će se posvetiti samo Dinamu
4

Nema više! Obećajem da više neću izlaziti. Iako, pisalo se svašta, da sam ovakav, onakav... Nije to istina. Na proljeće ću biti najbolji Dinamov igrač, rekao je Sammir

VIDEO

Gledao sam na televiziji susret Dinama i Karlovca. Nakon toga sam otišao u grad na piće. U krevetu sam bio vrlo brzo nakon ponoći. Nije istina da sam bio do dva ujutro, objasnio je Sammir posljednje ‘tulumarenje’.

Ako mu je za vjerovati, a Brazilac nije kvaran, već jedan od rijetkih koji drži do svoje riječi, onda mu je izlazak u Shamballu doista posljednji.

- Nema više! Obećajem da više neću izlaziti. Iako, pisalo se svašta, da sam ovakav, onakav... Nije to istina. Jedva čekam da se vratim na travnjak. Vidjet ćete, na proljeće ću biti najbolji Dinamov igrač. Neće me vidjeti niti jedan noćni klub - obećao je Sammir svom menadžeru Boži Sliškoviću, smirenom čovjeku koji već dugo brine o Brazilcu.

Sammir je u prvom dijelu sezone igrao čudesno, bio najbolji igrač HNL-a, poigrao se Villarrealom.... Bio je u sretnoj vezi s Yasmine. Zatrudnjela je, a nakon što je otišla u Brazil, postao je vrlo nesretan.

- Bilo je grijeha, spreman sam za sve odgovarati, no više ih neće biti - obećao je Sammir.

Nije tajna da je volio izaći, bio, kako neki kažu, ‘kralj sambe’. Isto kao što nije tajna da na ljeto želi u veći klub. Mamić ga voli, suigrači ga obožavaju. Nikad se nije posvađao ni s jednim od njih. Mamić mu je sve oprostio, kao i svlačionica. Red je na Vahi...

Sammira je lako nagovoriti na izlazak

Sammir nije kvaran, nije zlopamtilo. Suigrači se ne sjećaju da se s nekim posvađao. No od njegovih prijatelja saznajemo da ga je lako nagovoriti na izlazak. Dovoljno ga je par puta zamoliti i dobili ste društvo. Tim receptom poslužio se i Jefthon.

Sammir nije bio u Karlovcu već je gledao na TV-u

Tomislav Barbarić, iako ozlijeđen, stigao je u Karlovac te na velikoj hladnoći s tribina bodrio svoje suigrače. Brazilac je susret gledao na televiziji, te nakon utakmice, negdje oko 22 sata, na poziv prijatelja odlučio izaći u Shambaluu na piće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju
Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?
AUTORITET ILI ČIŠĆENJE?

Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?

Uz najveću gledanost i atmosferu kojom se diči, Hajduk je na Poljudu osvojio 11 bodova manje nego Rijeka na Rujevici i osam manje nego Dinamo u Maksimiru! Od 15. ožujka kod kuće je pobijedio Rudeš i pet puta izgubio!