Sport

Komentari 4

Krama: Elveri? Bio sam siguran da ću pogoditi. Presretan sam

Krama: Elveri? Bio sam siguran da ću pogoditi. Presretan sam

Napokon smo pobijedili, presretan sam zbog momčadi i zbog navijača, pokazali smo da možemo. Ipak, sezona je duga i moramo ovako igrati svaku utakmicu, rekao je hrvatski napadač

Dva mjeseca nije zabio. Najduže otkako je stigao u Bundesligu... No, bilo je jasno da će prije ili kasnije prekinuti crni niz jer Andrej Kramarić je igrač kojem nije potrebno puno.

Pa je u velikoj pobjedi Hoffenheima 3-1 nad Herthomkojom se njegova momčad maknula s dna ljestvice, zabio dva gola. Oba su stigla iz penala, no naznaka su boljih dana.

Hoffenheim u Bundesligi nije slavio još od listopada 2022. kada je na gostovanju nastradao Schalke.

- Napokon smo pobijedili, presretan sam zbog momčadi i zbog navijača, pokazali smo da možemo. Ipak, sezona je duga i moramo ovako igrati svaku utakmicu - rekao je hrvatski napadač.

Krama se utopio u sivilo momčadi i zadnji put zabio je 24. siječnja Stuttgartu. Tada je u remiju 2-2 zabio oba gola svoje momčadi.

- Znali smo da možemo do pobjede. Igrali smo s puno energije od početka utakmice. Elveri? Nisam razmišljao o njima, bio sam usredotočen i siguran da ću pogoditi. Zaslužili smo pobjedu, naporno smo za nju radili - zaključio je Krama.

Najčitaniji članci