Obavijesti

Sport

Komentari 19

Kramarić zabio i asistirao u razbijanju slabog Ingolstadta

Kramarić zabio i asistirao u razbijanju slabog Ingolstadta
1

Kramarić je igrao od 52. minute, a Bičakčić od 85. Jedvaj je odigrao čitavu utakmicu za Bayer, kao i Čolak za Darmstadt, a Vrančić je zamijenjen u 72. minuti

VIDEO

Andrej Kramarić opet je zabio. Hrvatski je igrač postigao treći gol u pobjedi Hoffenheima od 5-2 protiv Ingolstadta.

Krama je utakmicu započeo s klupe, a dok je on dobio priliku već su pala dva gola. Sebastian Rudy je u 17. minuti pogodio za vodstvo Hoffenheima, a izjednačio je Almog Cohen u 38. minuti.

Ingolstadt je u drugom poluvremenu uspio preokrenuti zahvaljujući autogolu Niklasa Sulea. Ali slavlje gostiju nije dugo trajalo jer je Adam Szalai samo dvije minute kasnije, u 62. vratio utakmicu na početak.

A onda je uslijedio show Andreja Kramarića. Krama je najprije u 77. minuti pogodio za 3-2, a samo dvije minute kasnije asistirao Szalaiju za 4-2. Pobjedu Hoffenheima je potvrdio Benjamini Hubner dvije minute prije kraja susreta. Andrej je igrao od 52. minute.

Bayern je slavio na gostovanju kod Kölna s 3-0 golovima Javija Martineza (25'), Juana Bernata (48') i Francka Riberyja (90').

Borussia Dortmund je u golijadi slavila protiv Bayer Leverkusena s 6-2.

Ousmane Dembele se prvi upisao u strijelce u šestoj minuti igre, a mreže su mirovale idućih 20 minuta kada je pogodak za 2-0  postigao Pierre-Emerick Aubameyang.

U nastavku utakmice smo vidjeli šest golova, a prvi je pogodio Kevin Volland i tako vratio svojoj momčadi kratkotrajnu nadu u preokret. Aubameyang je do novog pogotka stigao u 69. minuti, a uzvratio je Bayer preko Wendella u 75. minuti. 

Već je tada bilo jasno da će Borussia slaviti, ali da pobjeda bude uvjerljivija pobrinuli su se Christian Pulisic golom u 77. minuti, Andre Schürrle u 85. i Raphael Guerreiro koji je pogodio u sudačkoj nadoknadi.

Tin Jedvaj je odigrao čitavu utakmicu za Bayer.

Werder je s 2-0 pobijedio Darmstadt golovima Krusea u 75. i 92. minuti. Antonio Čolak je odigrao čitavu utakmicu za Darmstadt, a Mario Vrančić je zamijenjen u 72. minuti.

Jedinu utakmicu bez pobjednika su odigrali Mainz i Wolfsburg. Završilo je 1-1, a poveli su vukovi golom Gomeza u 20. minuti. Bod Mainzu je osigurao Cordoba četiri minute kasnije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja