Sport

Komentari 1

Kramin trener ide u Englesku?! Naglesmanna traži Abramovič

Kramin trener ide u Englesku?! Naglesmanna traži Abramovič

Nagelsmann je kao 28-godišnjak preuzeo Hoffenheim u veljači 2016., postavši najmlađi trener u povijesti Bundeslige. Uspio je sačuvati prvoligaški status, a sljedeće sezone je sa Hoffenheimom bio četvrti

Antonio Conte gotovo sigurno napušta Chelsea na kraju ove sezone zbog sukoba sa klupskom upravom u vezi igračkih pojačanja, a kao glavni kandidat za njegova nasljednika u prvi plan je izbio trener Hoffenheima 30-godišnji Julian Nagelsmann, objavili su u utorak britanski mediji.

Nakon što su propali pokušaji da angažiraju trenera Juventusa Massimiliana Allegrija i bivšeg trenera Barcelone Luisa Enriquea, vodstvo Chelseaja usmjerilo je pažnju na mladog trenera Hoffenheima, koji odlično radi u njemačkom prvoligašu. 

Nagelsmann je kao 28-godišnjak preuzeo Hoffenheim u veljači 2016., postavši najmlađi trener u povijesti Bundeslige. Uspio je sačuvati prvoligaški status, a sljedeće sezone je sa Hoffenheimom bio četvrti te je izborio kvalifikacije za Ligu prvaka.

No, eliminirao ga je Liverpool. Ove sezone, dva kola prije kraja njemačkog prvenstva, Hoffenheim opet drži četvrto mjesto, a nakon Bayerna je najefikasnija momčad lige sa 63 gola.

Najčitaniji članci