Obavijesti

Sport

Komentari 42

Pogledajte Mamićevu reakciju: Rekao sam da ćemo ih izvući...

Pogledajte Mamićevu reakciju: Rekao sam da ćemo ih izvući...

Osmoplasirana momčad ruskog prvenstva, trećeplasirana iz skupine Lige prvaka bit će protivnik Dinamu u šesnaestini finala Europske lige. 'Treba ih respektirati, ali s veseljem očekujemo tu utakmicu', kaže trener

VIDEO

Rekao sam igračima u svlačionici da ćemo izvući Krasnodar. Nije loše za nas, što je tu je. Očekujemo s veseljem tu utakmicu, rekao je Zoran Mamić nakon ždrijeba šesnaestine finala Europske lige.

Portugalac Maniche donio je hrvatskom prvaku okršaj protiv Krasnodara. "Modri" će u Rusiju 18. veljače, a uzvrat je na Maksimiru 25. veljače.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovci slave nakon pobjede nad CSKA

Pokretanje videa...

Dinamo zaključio sjajnu europsku jesen 03:48

Krasnodar stiže iz Lige prvaka kao trećeplasirana momčad u skupini s Chelseajem i Sevillom, a u ruskom prvenstvu tek su na osmom mjestu, s 11 bodova zaostatka za vodećim Zenitom.

- To sad i nije realno stanje iako ima dobrih momčadi. Vidjeli smo jučer utakmicu protiv Lokomotiva Vedrana Ćorluke (pobijedili 5-0, op.a.). To je momčad koja je u Ligi prvaka osvojila treće mjesto, treba ih respektirati. Dinamo može i mora biti bolji nego što je bio u ovom dijelu natjecanja da bismo egzistirali - dodao je trener Dinama.

POGLEDAJTE MAMIĆEVU REAKCIJU OD 22.30:

"Modri" su u skupini Europske lige remizirali s CSKA u Moskvi pa pobijedili u Zagrebu, a sad ih očekuje novo daleko putovanje. Kako bi usporedio te dvije momčadi?

- Na tablici je stanje takvo da je CSKA gore, u vrhu. Ali čini mi se da Krasnodar igra bolji nogomet. Kod CSKA se sve svodilo na jednog, dva igrača poput našeg Vlašića i puno toga ide kroz sredinu terena. Krasnodar ima više opcija i čini mi se da mogu biti opasniji nego što je CSKA - zaključio je Zoran Mamić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju