Obavijesti

Sport

Komentari 116

Barca prejaka: Krcata Arena je vidjela prvi poraz ove sezone

Barca prejaka: Krcata Arena je vidjela prvi poraz ove sezone
25

Rukometaši Zagreba izgubili su u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Barcelone 23-25. Stepančić je zabio 9 golova. Karabatić je zabio 6 za Barcu...

VIDEO

Ni novi rekord Lige prvaka nije pomogao rukometašima Zagreba. Arena je večeras bila krcata, svih 15.200 sjedalica imalo je svoga vlasnika, a Zagreb se potrudio napraviti pravi spektakl u uvodu. No odličnom hrvatskom prvaku večeras je na put stala moćna Barcelona. Katalonci su slavili 23-25 i na uzvrat putuju kao prva gostujuća momčad koja je ove sezone slavila u Areni. Optimizam ipak ne napušta rukometaše Zagreba.

- Trener je usadio to u nas. Naravno da vjerujemo. Jako nam je krivo. Htjeli smo svim ovim navijačima pokloniti barem neriješeno. Bili smo ukočeni u prvom dijelu i tu je Barcelona sve riješila. Možemo žaliti za našim šansama - rekao je Stepančić koji je zabio devet golova i bio je prvo ime utakmice u zagrebačkoj Areni.

U Arenu u kojoj su ove sezone redom padali Kiel, Metalurg, Meškov, PSG, La Rioja i Kolding, stisnulo se preko 15.000 navijača. Među njima bila je i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, na već uobičajenom mjestu, među navijačkim pukom. 

Igor Kralj/PIXSELL

Zagreb se dobro držao tamo do 15. minute utakmice. Nedugo nakon toga Barcelona je otišla na dva gola razlike, a potom i na četiri. Bilo je i pet razlike za Katalonce, a na poluvrijeme je Zagreb otišao s 10-14. U drugom dijelu, puno bolji Zagreb. Probudio se sjajni Luka Stepančić. No nitko od Zagrebaša nije mu se pridružio.

Nikola Karabatić, koji je u prvom dijelu bio nerješiva zagonetka za obranu Zagreba, malo je stao u drugih 30 minuta. Završio je Karabatić sa šest golova. Zagreb je nepune dvije minute prije kraja bio na 23-24. Imali su Zagrebaši i napad za izjednačenje, ali sjajni Šarić (13 obrana) nije to dopustio. Filip Ivić imao je 11 obrana.

Barca je na kraju zabila za dva razlike i miran povratak kući...

Liga prvaka, četvrtfinale:

  • Zagreb - Barcelona 23-25 (10-14)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 116
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"