Obavijesti

Sport

Komentari 21

Kreće nova europska sezona: Tko sve prijeti dinamovcima?

Kreće nova europska sezona: Tko sve prijeti dinamovcima?

Hrvatski prvak je postavljen za nositelja uoči ždrijeba za prvo pretkolo Lige prvaka u Nyonu u utorak, a u 1. pretkolu će igrati protiv islandskog Valura, sjevernoirskog Linfielda ili malteškog Hiberniansa...

VIDEO

Nogometaši zagrebačkog Dinama doznali su koji im klubovi prijete u ždrijebu 1. pretkola Lige prvaka koji će se u utorak održati u Nyonu.

Pokretanje videa...

Dinamova nova pojačanja 21:23

Hrvatski prvak je postavljen za nositelja, a u 1. pretkolu će igrati protiv islandskog Valura, sjevernoirskog Linfielda ili malteškog Hiberniansa. Četvrti mogući suparnik "Modrih" je jedan iz kvarteta Folgore (San Marino), Priština (Kosovo), HB Torshavn (Farski Otoci), Inter Club d'Escaldes (Andora).

Dinamo je klub s najvećim koeficijentom. Zapravo, dovoljno o tom društvu govori činjenica da je među nositeljima i prvak Gibraltara Lincoln Red Imps!

Zagreb: Dinamo protiv Šibenika u 36. kolu Prve HNL

U polufinalu preliminarne runde kvalifikacija igrat će Folgore i Priština, te HB Torshavn i Inter Club d'Escaldes, a susreti su na rasporedu 22. lipnja, dok je finale tri dana kasnije.

Riječ o nogometnim 'liliputancima' i 'modri' ne bi trebali imati previše problema. Bez ikakvog podcjenjivanja, Dinamo je u ovome trenutku ipak za dva koplja iznad potencijalnih protivnika, pa čak i bez igrača poput Livakovića, Petkovića, Ademija, Oršića, Ristovskog, Gavranovića, koji će vjerojatno propustiti te susrete zbog nastupa na Euru. Kao najozbiljniji protivnik ističe se Hibernians, koji prema Transfermarktu vrijedi 3,1 milijuna eura.

Dinamo će biti nositelj u sva četiri pretkola, u trećem ga čekaju Ludogorec, Malmö, Cluj, Legia, Ferencvaros..., a u četvrtom Young Boys, Zvezda, Rangers i Brondby. 

Dinamo i Varaždin sastali se u 34. kolu HT Prve lige

Prva utakmica 1. pretkola LP bit će odigrana 6. ili 7. srpnja, dok je uzvrat na rasporedu 13. ili 14. srpnja. U srijedu je, pak, ždrijeb 2. pretkola Konferencijske lige, za Osijek, Rijeku i Hajduk.

Skupina 4

Nositelji:

  • DINAMO ZAGREB (HRV)
  • Ferencvaros (Mađ)
  • Žalgiris Vilnius (Lit)
  • Flora Tallinn (Est)

Nenositelji:

  • Linfield (SIrs)
  • Valur (Isl)
  • Hibernians (Mal)
  • Pobjednik Folgore (SM) / Priština (Kos) / HB Torshavn (FO), Inter Club d'Escaldes (And)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao