Kreće nova sezona regionalnog borilačkog spektakla: Turnir će biti još jači nego prve sezone! | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 0

Kreće nova sezona regionalnog borilačkog spektakla: Turnir će biti još jači nego prve sezone!

Kreće nova sezona regionalnog borilačkog spektakla: Turnir će biti još jači nego prve sezone!

Nakon spektakularnog finala prve sezone, vrijeme je za drugu sezonu 'Armagedon Jamnica Pro Sport' MMA lige! Prva priredba kreće 10. srpnja uz ekskluzivan prijenos na YouTube kanalu 24sata

VIDEO

Imali smo plan da napravimo spektakl u suradnji sa festivalom 'Jarun Open', ali sve je otkazano zbog problema Covidom. Tržili smo druge varijante da to pokušamo napraviti pred publikom, a naša je publika mlađa populacija koja nema te Covid putovnice u velikom broju. Trebali bi ih testirati na ulazu što stvara dodatne troškove i u ovom trenutku to nije moguće. Neke veće organizacije su odgodile priredbe, a mi smo odlučili odraditi četvrtfinala bez publike kako borcima ne bi stvarali dodatne probleme. Nadamo se da ćemo polufinala moći održati pred publikom, započeo je predsjednik Fight Nation Championshipa Dražen Forgač.

POGLEDAJTE VIDEO:

Trebala se priredba održati na otvorenom pred publikom, ali na to će ljubitelji MMA-a ipak još malo pričekati. No, ne moraju više čekati na nova uzbuđenja u regionalnom borilačkom spektaklu, jer novi su borci spremni za dokazivanje u drugoj sezone 'Armagedon Jamnica Pro Sport' MMA lige! 

POGLEDAJTE VIDEO

- Imali smo veći broj prijava nego prošle godine, a selektirali smo najbolje. Možemo očekivati kvalitetne i uzbudljive borbe, a odlika ovog koncepta je da ovdje dolaze bori koji tek kreću u svoje karijere. Nema boraca koji dođu tek toliko da popune card i nekome podignu skor. Konkurencija je bila jaka prve sezone, a ove će biti još jača. Svi su ovo shvatili maksimalno ozbiljno i bit će to pravi spektakl - rekao je Forgač.

POGLEDAJTE PRVO ČETVRTFINALE ARMAGEDONA:

Propustili ste finale najvećeg regionalnog MMA turnira? Evo gdje možete pogledati borbe...
Propustili ste finale najvećeg regionalnog MMA turnira? Evo gdje možete pogledati borbe...

Neki poput Danijela Bažanta već su dobili priliku u KSW-u, a neki će dobiti i u FNC-u poput Hrvoja Stepića koji je prošle sezone izgubio od Patrika Čelića u prvom četvrtfinalu kategorije do 70 kilograma. Noviteti su ove sezone poluteška i teška kategorija, a putem službenih kanala još nije izašao popis teškaša pa je Forgač objasnio i tu 'enigmu'.

Zagreb: Armagedon turnir MMA borbi, Daniel Bažant - Nino Škrijelj

- Nije to neka enigma. Težimo kvaliteti da oni borci koje uzmemo u 'Armagedon' mogu pružiti kvalitetne mečeve, tako da ćemo tu odraditi samo polufinala. Imamo četiri kvalitetna teškaša, a taj koji osvoji Armagedon ima kvalitetu za dalje sigurno - jasan je 'Forgy'.

Ove su se sezone organizatori okrenuli borcima kojima će ovo biti prva platforma za dokazivanje, a neki se vraćaju poput simpatičnog Abrahama Salimona Area iz zagrebačkog American Top Teama te Đorđeta Bukvića iz Srbije.

Zagreb: Armagedon turnir MMA borbi, Miloš Cvetković - Abraham Salimon Are

- Usudio bih se reći da Abi ovaj put ima neiskusnijeg protivnika, ali nadamo se da ovaj put može pokazati što zna - rekao je komentator Ozren Radavić koji se zatim osvrnuo i na Đorđeta Bukvića, borca koji se vraća u Armagedon nakon što je prošle godine pretrpio težak nokaut od Andija Vrtačića

- Iznenadio ga je u jednom času i nokautirao ga, a Đorđe je došao fenomenalno spreman. Šteta da se tako odigralo za njega, ali dobio je novu šansu. Ponovno je našao motivaciju u sebi, a teško je nakon onog nokauta. Vidjet ćemo kako će se nositi s Vargovićem - rekao je FNC-ov komentator Ozren Radavić.

Uff, kakvi udarci! Najbolji potezi finala u usporenim snimkama...
Uff, kakvi udarci! Najbolji potezi finala u usporenim snimkama...

Popis borbi prve večeri možete pročitati u nastavku, a tu priredbu, kao i sve ostale faze natjecanja 'Armagedona' moći ćete pratiti ekskluzivno putem YouTube kanala 24sata. Prijenos prve četvrtfinalne večeri bit će u subotu, 10. srpnja u večernjim satima.

Pokretanje videa...

ARMAGEDON SHOW: Dražen Forgač i Ozren Radavić najavljuju novu sezonu! | PODCAST VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner