Sport

Komentari 13

Odličan high-kick Bukvića, Žgela završio Grka nakon 20 sekundi

Odličan high-kick Bukvića, Žgela završio Grka nakon 20 sekundi

U Osijeku je završila FNC-ova predstava Armagedon 2 Jamnica Pro Sport Finale u kojoj smo vidjeli pregršt uzbudljivih poteza i završetaka... Video borbi pogledajte na 24sata

U finalu Armagedon 2 Jamnica Pro Sport trofeje su kući odnijeli Denis Jurakić (-66 kg), Rusi Minev (-70 kg), Đorđe Bukvić (-77 kg), Matija Bosančić (-84 kg) i Mario Žgela (-93). 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Prvi su u oktogon izašli Denis Jurakić i Mateo Bolfan, a srpski je borac slavio sudačkom odlukom nakon tri runde. Jurakić je 'habibovski' mučio Bolfana protiv kojeg je već slavio ranije na Armagedonu pa će tako zagrebački borac ipak morati tražiti revanš nekom drugom prilikom. Inače, to je bila ujedno i jedina borba koja je otišla na sudačku odluku. 

Osijek: Službeno vaganje boraca za Armagedon finale i FNC 4

Nakon hrvačke predstave Jurakića i Bolfana, u drugoj smo vidjeli puno više 'makljaže'. Alberto Antić  izgubio je Rusija Mineva. Bugarski borac iz beogradske dvorane zagospodario je kavezom od samog početka te postavio visok tempo koji je Antić tek kratko uspio pratiti. Minev je na kraju uspio uhvatiti posrnulog Antića, srušiti ga i završiti meč 'giljotinom'. 

Osijek: Službeno vaganje boraca za Armagedon finale i FNC 4

Prvi nokaut večeri vidjeli smo u trećoj borbi u kojoj je Đorđe Bukvić spektakularnim nokautom 'ugasio' Aleksandra Mihailovića. Oba borca odmah su krenula žestoko, no srpski je borac bio konkretniji. Napravio je lažni 'low-kick' nakon čega je Mihailović ostavio glavu potpuno otvorenom što je uvidio Bukvić i pogodio ga u vilicu! Fantastičan nokaut... 

 

Mladi Matija Bosančić pružio je još jednu briljantnu predstavu protiv Matea Šituma. Bosančić od samog početka bio agresivniji, pokušavao srušiti Bolfana, a u jednom je trenutku hrvatski borac okrenuo leđa te ga je Bosančić završio udarcima u glavu.

Osijek: Službeno vaganje boraca za Armagedon finale i FNC 4

Na prvu pobjedu hrvatskog predstavnika čekali sve do posljednje borbe Armagedonovog dijela predstava. A ta je bila itekako uvjerljiva. Mario Žgela nakon nepunih je 20 sekundi završio 20 godina starijeg Grka. 

ARMAGEDON 2 JAMNICA PRO SPORT – FINALE