Obavijesti

Sport

Komentari 13

Odličan high-kick Bukvića, Žgela završio Grka nakon 20 sekundi

Odličan high-kick Bukvića, Žgela završio Grka nakon 20 sekundi
3

U Osijeku je završila FNC-ova predstava Armagedon 2 Jamnica Pro Sport Finale u kojoj smo vidjeli pregršt uzbudljivih poteza i završetaka... Video borbi pogledajte na 24sata

U finalu Armagedon 2 Jamnica Pro Sport trofeje su kući odnijeli Denis Jurakić (-66 kg), Rusi Minev (-70 kg), Đorđe Bukvić (-77 kg), Matija Bosančić (-84 kg) i Mario Žgela (-93). 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prvi su u oktogon izašli Denis Jurakić i Mateo Bolfan, a srpski je borac slavio sudačkom odlukom nakon tri runde. Jurakić je 'habibovski' mučio Bolfana protiv kojeg je već slavio ranije na Armagedonu pa će tako zagrebački borac ipak morati tražiti revanš nekom drugom prilikom. Inače, to je bila ujedno i jedina borba koja je otišla na sudačku odluku. 

Osijek: Službeno vaganje boraca za Armagedon finale i FNC 4

Nakon hrvačke predstave Jurakića i Bolfana, u drugoj smo vidjeli puno više 'makljaže'. Alberto Antić  izgubio je Rusija Mineva. Bugarski borac iz beogradske dvorane zagospodario je kavezom od samog početka te postavio visok tempo koji je Antić tek kratko uspio pratiti. Minev je na kraju uspio uhvatiti posrnulog Antića, srušiti ga i završiti meč 'giljotinom'. 

Osijek: Službeno vaganje boraca za Armagedon finale i FNC 4

Prvi nokaut večeri vidjeli smo u trećoj borbi u kojoj je Đorđe Bukvić spektakularnim nokautom 'ugasio' Aleksandra Mihailovića. Oba borca odmah su krenula žestoko, no srpski je borac bio konkretniji. Napravio je lažni 'low-kick' nakon čega je Mihailović ostavio glavu potpuno otvorenom što je uvidio Bukvić i pogodio ga u vilicu! Fantastičan nokaut... 

FNC 4 u Osijeku bio je spektakl: Oduševile sjajne borbe i nokauti
FNC 4 u Osijeku bio je spektakl: Oduševile sjajne borbe i nokauti

 

Mladi Matija Bosančić pružio je još jednu briljantnu predstavu protiv Matea Šituma. Bosančić od samog početka bio agresivniji, pokušavao srušiti Bolfana, a u jednom je trenutku hrvatski borac okrenuo leđa te ga je Bosančić završio udarcima u glavu.

Osijek: Službeno vaganje boraca za Armagedon finale i FNC 4

Na prvu pobjedu hrvatskog predstavnika čekali sve do posljednje borbe Armagedonovog dijela predstava. A ta je bila itekako uvjerljiva. Mario Žgela nakon nepunih je 20 sekundi završio 20 godina starijeg Grka. 

Spektakl u Düsseldorfu: Brčić se bori za pojas u muha kategoriji
Spektakl u Düsseldorfu: Brčić se bori za pojas u muha kategoriji

ARMAGEDON 2 JAMNICA PRO SPORT – FINALE

  • Denis Jurakić (Ahilej Beograd, Srbija) – Mateo Bolfan (UFK Novi Zagreb, Hrvatska) -66 kg: sudačka odluka
  • Alberto Antić (Ban Team, Hrvatska) – Rusi Minev (Ahilej Beograd, Srbija) -70 kg: 'giljotina'
  • Aleksandar Mihailović (Bushido Podgorica, Crna Gora) – Đorđe Bukvić (Unity Vrbas, Srbija) -77 kg: nokaut
  • Matija Bosančić (Unity Vrbas, Srbija) – Mateo Šitum (ATT Zagreb, Hrvatska) -84 kg: tehnički nokaut
  • Felix Polianidis (Grčka) – Mario Žgela (Valens Vinkovci, Hrvatska) -93 kg: tehnički nokaut

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
FINALE ARMAGEDONA 19.00 , Osijek
Sortiranje događaja
ŽGELA SE NIJE NI OZNOJIO

Felix Polianidis (Grčka) nije imao baš nikakve šanse protiv 20 godina mlađeg Marija Žgele (Valens Vinkovci, Hrvatska) u kategoriji do 93 kilograma. Žgela se odmah zaletio, overhendom srušio Polianidisa i 'čekićima' završio Grka nakon nepunih 20 sekundi. 

BOSANČIĆ ZAVRŠIO ŠITUMA

Fantastična predstava mladog Matije Bosančića (Unity Vrbas, Srbija) u borbi protiv Matea Šituma (ATT Zagreb, Hrvatska) u kategoriji do 84 kilograma. Bosančić od samog početka bio agresivniji, pokušavao srušiti Šituma, a u jednom je trenutku hrvatski borac okrenuo leđa te ga je Bosančić završio udarcima u glavu.

FANTASTIČAN NOKAUT BUKVIĆA

Evo nam i prvog nokauta večeri! I to kakav! Đorđe Bukvić (Unity Vrbas, Srbija) slavio je protiv Aleksandra Mihailovića (Bushido Podgorica, Crna Gora) u kategoriji do 77 kilograma nevjerojatnim nokautom.

Oba borca odmah su krenula žestoko, no srpski je borac bio konkretniji. Napravio je lažni 'low-kick' nakon čega je Mihailović ostavio glavu potpuno otvorenom što je uvidio Bukvić i pogodio ga u vilicu! Fantastičan nokaut... 

MINEV UGUŠIO ANTIĆA

Nakon hrvačke predstave Jurakića i Bolfana, u drugoj smo vidjeli puno više 'makljaže' pa tako i prvi završetak u večeri! Alberto Antić (Ban Team, Hrvatska) izgubio je Rusija Mineva (Ahilej Beograd, Srbija) u kategoriji do 70 kilograma.

Bugarski borac iz beogradske dvorane zagospodario je kavezom od samog početka te postavio visok tempo koji je Antić tek kratko uspio pratiti. Imao je Antić nekoliko dobrih udaraca u prvoj minuti, no Bugarin je pogađao low-kickove i izbezumio hrvatskog borca, koji više nije znao odakle prijeti veća opasnost. Minev je na kraju uspio uhvatiti posrnulog Antića, srušiti ga i završiti meč 'giljotinom'. 

JURAKIĆ SLAVIO

Prvi su večeras u kavez zagazili Denis Jurakić (Ahilej Beograd, Srbija) i Mateo Bolfan (UFK Novi Zagreb, Hrvatska) u kategoriji do 66 kilograma, a srpski je borac slavio s uvjerljivih 3-0 (10-9, 10-9, 10-9) nakon apsolutne dominacije u svakoj od rundi. Jurakić je 'habibovski' mučio Bolfana protiv kojeg je već slavio ranije na Armagedonu pa će tako zagrebački borac ipak morati tražiti revanš nekom drugom prilikom. Borci su se nakon svega sportski izgrlili i pozdravili, a onda je pobjednik napravio salto unatrag na oduševljene svih prisutnih.

Komentari 13