Sport

Komentari 71

Krešića pogodila lopta u ruku, Jović kaže: Nema najstrože kazne. Je li Osijek zakinut?

Krešića pogodila lopta u ruku, Jović kaže: Nema najstrože kazne. Je li Osijek zakinut?

Krešića je lopta pogodila u ruku u kaznenom prostoru, a Caktaš koji je bio s njim u skoku žestoko je prosvjedovao. Jović je na koncu išao pregledati snimku na sugestiju VAR sobe , no odlučio je da - nema penala

U derbiju 23. kola HT Prve lige Osijek je slavio protiv Rijeke sa 1-0 autogolom Čestića u 85. minuti, dok je sporna bila situacija s kraja prvog dijela kada Jović nije pokazao na bijelu točku.

Domaćin je žestoko krenuo od samog početka, dok su bili Riječani neprepoznatljivi. Neuobičajeno su puno lopte u nogama imali, ali, izuzev kombinacije koja je rezultirala udarcem Vučkića, nisu znali što bi s njom.

Tvrdu i neodlučenu utakmicu u prvom dijelu mogao je prelomiti trenutak pretkraj prvog poluvremena, no to se ipak nije dogodilo. Riječkog stopera Krešića lopta je pogodila u ruku u kaznenom prostoru, a Caktaš koji je bio s njim u skoku žestoko je prosvjedovao. Fran Jović je na koncu išao pregledati snimku na sugestiju VAR sobe (Duje Strukan, Alen Jakšić), no odlučio je da nema dovoljno materijala za najstrožu kaznu.

Najčitaniji članci