Obavijesti

Sport

Komentari 38

Kriza je, a Čarli će fino zaraditi osam milijuna za četiri godine

Kriza je, a Čarli će fino zaraditi osam milijuna za četiri godine
8

Vedran Ćorluka trenutno je na odmoru u Hrvatskoj, a početkom tjedna trebao bi odletjeti u Moskvu, obaviti liječnički pregled i potpisati ugovor s Lokomotivom

VIDEO

Lokomotiv uopće nije loš izbor. Imat će svog trenera Slavena Bilića, uhvatit će kontinuitet igara. Uostalom, Lokomotiv je jedan od najvećih ruskih klubova, igrat će europske kupove, mišljenje je najuglednijeg hrvatskog menadžera s Fifinom licencom Marka Naletilića.

Vedran Ćorluka sve je dogovorio s Rusima, čeka se još potpis, koji bi na novi ugovor trebao staviti početkom tjedna. Riješio bi Čarli to i prije, no vlasnica Lokomotiva Olga Smorodskaja želi to obaviti u klupskim prostorijama te ga potom predstaviti navijačima. Ćorluka bi godišnje trebao zarađivati dva milijuna eura, koliko će u kijevskom Dinamu zarađivati Niko Kranjčar.

- Užasno je velika kriza, novca nema. Privilegij je otići u klubove kao što su Zenit, CSKA... Pa oni igraju Ligu prvaka - kaže Marko Naletilić.

Nastup na Euru podigao je interes za još neke hrvatske reprezentativce.

- Euro je pokazao da Ćorluka može, osim na beku, igrati sjajno i na stoperu. Pletikosa je bio u odličnoj formi i da smo prošli dalje, bio bi jedan od boljih. Strinić i Schildenfeld su također zaslužili interes, a Mandžukić je najviše profitirao, no njega je Europa već znala. Modrić je potvrdio svoju kvalitetu - zaključio je Naletilić.

Nakon Eura nove su klubove našli i Sebastian Giovinco, Pavel Pogrebnjak, Čeh Theodor Gebre Selassie...

Osim Ćorluke, Bilić u Moskvu želi dovesti Pletikosu i Mandžukića

Iako je jedan od najvećih ruskih klubova, Lokomotiv nije bio prvak Rusije od 2004. godine. Stoga je vlasnica Olga Smorodskaja odlučila duboko posegnuti u džep. Osim sedam milijuna eura, koliko su platili za Ćorluku, spremni su izdvojiti još 20 milijuna, što bi trebalo biti dovoljno za Stipu Pletikosu i Marija Mandžukića, igrače koji su velika želja novog trenera Lokomotiva Slavena Bilića.

Kranjčar je konačno zadovoljan

Završetkom Eura kontinuitet igara konačno će uhvatiti i Niko Kranjčar. Potpisao je ugovor s Dinamom iz Kijeva, u kojem bi trebao biti glavna zvijezda.

United ili Real Madrid?

Čelnici madridskog Reala navodno su spremni platiti 37 milijuna eura odštete Tottenhamu za Modrića. No želi ga i Alex Ferguson u Manchester Unitedu...

Češki trkač zaludio je Schaafa 

Theodor Gebre Selassie, češki branič, čiji je otac podrijetlom iz Etiopije, zbog nastupa na Euru izazvao je veliki interes klubova, a na kraju ga je kupio Werder.

Pogrebnjaku kao nikome prije njega

Ruski napadač Pavel Pogrebnjak imat će u Readingu 60.000 funti tjedno, što je najveća plaća u povijesti Readinga. Novi vlasnik kluba je Rus Anton Zingarevič.

Wenger se ‘zaljubio’ u Džagojeva

Kako mu ugovor s CSKA istječe u prosincu, Arsene Wenger je za ruskog napadača odlučio ponuditi 13 milijuna eura. Džagojev je na Euru zabio tri gola.

Juventus opet kupio Giovinca

Pravo na Sebastiana Giovinca, u omjeru 50-50, imali su Juventus i Parma. Čelnici Juventusa odlučili su za 11 milijuna eura otkupiti Parmin udio

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica

Golman Gorice istrčao je s gola u namjeri da izbije loptu, ali je nehotice koljenom udario u glavom suigrača Đuru-Giulija Đekića. Ostao je nepomično ležati, a igrači su se okupili oko njega i zaklonili pogled